Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Αποκάλυψη!

Τον Παπαγεωργίου τον πίεσε η Περαχωρίτη, ο Πούλλακκος και τα υπόλοιπα σκυλιά για να με χώσουν μέσα, οπότε τώρα φανταστείτε τι σας περιμένει και εσένα Τσίτα όπως σου είπα στο προήγουμενο άρθρο και εσένα κάθαρμα Παπαγεωργίου και εσάς σκυλιά. Το έγραψα και στον Κουλιούμπα αλλά δεν νοήσατε να το καταλάβετε. Μπούμερανγκ η ζωή. Όσο πιο σκληροί γίνεστε μαζί μου τόσο πιο σκληρός θα γίνω και εγώ με εσάς.

Σκυλιά καταφέρατε να την ξεπεράσετε την νίλα που ετοιμάζω για τους γονείς και την αλητηριοτάξη της Λούτσας. Δεν τα σκεφτόμουν αυτά για εσάς πριν με χώσετε μέσα. Θα ήμουν πολύ πιο επιεικής μαζί σας. Τώρα θα την πάθετε εσείς χειρότερα και από αυτούς.

Kάθαρμα Παπαγεωργίου και εσένα στο είπα άλλα ούτε εσύ νόησες να το καταλάβεις. Υπάρχουν έντυπα πειστήρια χιλιάδων χρόνων για αυτά που θα συμβούν τώρα. Βρίσκομαι μέσα στην Βίβλο! Ψάξε να με βρεις!


Όπως με έψαχναν τόσα χρόνια ξένα ινστιτούτα σε συνεργασία με την Ακαδημία Αθηνών για να με φονεύσουν όταν ήμουν μικρός σαν ένας σύγχρονος Ηρώδης. Δεν με βρήκατε... Γεννήθηκα το '84!

Πως να με βρείτε εξάλλου; Ούτε εγώ είχα καταλάβει τίποτα. Ζούσα μια εντελώς "νορμάλ" ζωή μέχρι τις 11-11-11 και δεν είχα καταλάβει τίποτα. Όλα τελευταία στιγμή τα κατάλαβα. 

Όποιος δεν βαριέται ας δει τις εκπομπές του βλαμμένου του Χαρδαβέλλα για τα ερωτηματολόγια των παιδιών του ΄83. Εγώ ο ίδιος βαριέμαι να την δω όλη αυτή την σαβούρα...

Και μην νομίζετε ότι δεν με έχουν πλησιάσει τώρα μετά το 2012 μυστικές υπηρεσίες για να μου φέρουν πλαγίως εμπόδια, για να με κάνουν να αποτύχω με κάποιο τρόπο. Απλά δεν έχουν ευθεία εξουσία επάνω μου. Με προστατεύουν ανώτερες δυνάμεις από ότι έχω καταλάβει και ευθεία εξουσία έχουν επάνω μου μόνο οι απλοί άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφομαι καθημερινά μαζί τους όπως ο Παπαγεωργίου, ο διευθυντής εκπαίδευσης και οι γονείς μου. Για να πω επίσης την πλήρη αλήθεια μέρος του παζλ είμαι και εγώ και όλη την εικόνα του παιχνιδιού που παίζεται από επουράνιες και γήινες δυνάμεις δεν μπορώ να την έχω... Δεν ξέρουμε τι ρόλο βαράει ο καθένας. Ποιος είναι γήινος, ποιος εξωγήινος φωτεινός, ποιος σκοτεινός reptilian, ποιος θα φάει ποιον και από ποιον θα φαγωθεί...
 

Πραγματικά αν έχετε Ιώβεια υπομονή δείτε και τις παρακάτω εκπομπές με όλο τα σκοταδιστικά σκατομυαλά να συζητάνε για την Αποκάλυψη. Εγώ που έχω περάσει στη ζωή μου ότι αρνητικό θα μπορούσε να ζήσει ένας άνθρωπος και έχω κάνει υπομονή για όλα, αυτές τις αηδίες δεν έχω υπομονή να τις δω, με πιάνει το κεφάλι μου.
 

Θα ξαναβάλω εδώ τις αγγελίες μου για να δείτε ότι δεν έχω πουλί....

https://imgur.com/a/DoARFlV


Το καταλάβατε; Το πουλί του αντιχρίστου είναι 6,66 εκατοστά σε στύση! Θα πέσει τρελό γέλιο και με το πατέρα Μάξιμο Βόθρορη που βασισμένος στην έρευνα για τα παιδιά του '83 έγραψε καμιά 10αριά βιβλία ότι είμαι αντίχριστος. Έπεσε πάνω κάτω μέσα στις χρονολογίες ο Μάξιμος Βόθρορης αλλά δεν θα του βγει αυτό που ήθελε. Αν δεν το καταλάβατε δεν είμαι ο αντίχριστος αλλά είμαι εδώ αντί για τον Χριστό για να στρώσουνε τα κολαράκια των θρησκόληπτων που Τον σταύρωσαν!

Για εσάς θυσιάστηκα θεούσες για να σας αλλάξω τα μυαλά. Οι gay είναι πάρα πολύ σκληροί σε αυτά τα ζητήματα και σε απορρίπτουν. Έχω 33 χρόνια να βρω μια αγκαλιά. Πιθανόν αν ήμουν straight να μην είχα τέτοιο πρόβλημα και να είχα βρει και πολλές αγκαλιές και πολλές απολαύσεις από γυναίκες ακόμα και αν έχω το 6,66 εκατοστών πουλί του αντιχρίστου! Οι γυναίκες πιο ελαστικές σε τέτοια ζητήματα. Οι ομοφυλόφιλοι όμως σε απορρίπτουν! Όχι δεν έχω γαμήσει, ούτε καν στοματικό δεν έχω κάνει σαν ενεργητικός παρά ελάχιστες φορές. Είπαμε ήμουνα λιγάκι ασέξουαλ σαν τον μπομπ τον σφουγγαράκη στη ζωή μου. Πως αλλιώς θα είχα ξεπέρασει κάθε φόβο αν δεν είχα παίξει αυτό το ρόλο σε αυτή τη ζωή του gay με το μικρό πουλί που τον απορρίπτουν. Τώρα που ξεπέρασα όμως κάθε φόβο θέλω αγκαλιές και απολαύσεις και από κορίτσια έστω και αν δείξω μια μεγαλύτερη προτίμηση στα αγόρια και τους άντρες.                                                  
 
'Ηταν ένας ρόλος που έπρεπε να παίξω στη ζώη για να ξεπεράσω κάθε φόβο για να μπορέσω τώρα να σας δείξω ότι ο Θεός είναι αγάπη και αποδοχή για όλους είτε είσαι gay είτε straight, είτε έφηβος, είτε αστυνομικός (για τους διεφθαρμένους αστυνομικούς παρεπιμπτόντως που εγώ δεν βρήκα στη ζωή μου εκτός από τον πατέρα μου μέσα στο σπίτι  που κατάλαβα το χαρακτήρα του κυρίως μετά το 2012 που είχε βγει στη σύνταξη και περνούσα περισσότερη ώρα μαζί του και άρα δεν πιάνεται για διεφθαρμένος στην τελική επειδή απλώς πετάει ατάκες μες στο σπίτι τώρα που βγήκε στη σύνταξη, θα βρω συνεργάτες και θα τ' ακούσουνε και αυτοί οι διεφθαρμένοι αστυνομικοί σε λίγο καιρό) είτε δάσκαλος, είτε άθεος, είτε πιστός, γιατί θα δείτε σε λίγο καιρό ότι υπάρχει διαφορά από άθεο σε άθεο και από πιστό σε πιστό, είτε Συριζαίος όπως ο Γιάννης ο Κουφόπουλος στην Καλλιθέα, είτε χρυσαυγίτης όπως η Γιάννα η Βασιλείου  μια καταπληκτική συνάδελφος από την Τρίπολη που μου κρατούσε συντροφιά όταν κάτι άλλες γαϊδούρες στο σχολείο τότε αφού βγήκα από το Αιγηνήτειο που είχαν μπει και στο blog μου με είχαν παρατήσει.

Kάτι γαϊδούρες από τις οποίες γνωρίζω μόνο το μικρό τους όνομα και την ειδικότητά τους και ο οποίες δεν είχαν καν την ευαισθησία να με πάρουν ένα τηλέφωνο όταν νοσηλευόμουν στο Αιγινήτειο ενώ γνώριζαν τα πάντα γα εμένα γιατί είχαν μπει στο blog μου και υποτίθεται ότι γνώριζαν και καταλάβαιναν τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη γη! Για αυτό σε πήρα τηλέφωνο τον Σεπτέμβρη φέτος Γιάννα για να σε θυμηθώ. Είδες τι πέρασα από τον Σεπτέμβρη που σε πήρα τηλέφωνο; Με σταύρωσαν όλοι Γιάννα. Γιάννα να επικοινωνήσεις και εσύ μαζί μου μέσω του facebook. Ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό φτιάξτε ένα πρόχειρο τώρα, όπως και η Τίνα που την γνώρισα εκεί αλλά τώρα βρίσκεται στην Αθήνα κατά πάσα πιθανότητα γιατί είχα τα τηλεφωνά σας σε μια παλιά συσκευή και τα έχω χάσει τώρα. Μπορεί να περάσω από την Τρίπολη καμιά μέρα να βγούμε για ένα καφέ να σας δω και να σας θυμηθώ.

Ο Θεός είναι αγάπη και αποδοχή για όλους λοιπόν είτε είσαι ακόμα και τσιγγανόπαιδο. Γιατί άλλο ο Θανάσης ο Καραχάλιος που ήταν μαζί μου στην τάξη από την αρχή της χρονιάς μέχρι το τέλος στο Ζεφύρι και είχε φωτεινό χαμόγελο, έξυπνο μυαλό και ήταν πάντα με το καλό λόγο για εμένα και άλλο ο Τσακίρης το τσιγγανόπαιδο που ήρθε στη μέση της χρονιάς τα έκανε όλα μπάχαλο και με σκυλοέβριζε και από πάνω. Ελπίζω να τον ξανασυναντήσω τώρα τον Θανάση τον Καραχάλιο και ελπίζω να έχει προοδεύσει στη ζωή του γιατί θα ήθελα να τον βάλω και αυτόν σε μια θέση ευθύνης για τους τσιγγάνους. Ποιος ξέρει ίσως στο μέλλον η κυβέρνηση που θα ήθελα να φτιάξω να έχει υφυπουργείο ενσωμάτωσης του τσιγγάνικου πληθυσμού και να τον βάλω τον Θανάση σε μια θέση ευθύνης εκεί, ίσως σε μια θέση ευθύνης ειδικά για τους νέους τσιγγάνους ή και για όλους τους τσιγγάνους.

Τι να κάνεις Θανάση; Πραγματικά σε νοσταλγώ γιατί εκεί μέσα στην τάξη στο Ζεφύρι που γίνονταν όλος αυτός ο πανικός βρήκα τόσο μεγάλη αποδοχή από εσένα. Το θυμάμαι συνέχεια που το έλεγες "που αλλού θα ήμασταν καλύτερα από εδώ μέσα στην τάξη μαζί σας"; Ελπίζω πραγματικά να σε ξανασυναντήσω στο μέλλον και να φτιάξουμε μαζί ένα καλύτερο κόσμο. Και να το ξέρεις αυτήν την παραγραφούλα καθώς και τα δύο τραγούδια από κάτω την συμπλήρωσα τον Ιούλιο του 2019 όταν διάβαζα και πάλι τα άρθρα μου και συμπλήρωνα λίγα πράγματα σε αυτά. 

Θα το καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι αυτό που λέω γιατί Θανάση τον Ιούλιο του 2019 είχα μείνει μόνος μου σε όλο το σύμπαν και το μόνο που είχα να θυμάμαι και πάλι όπως γράφω και παρακάτω ήταν εσάς τους μαθητές μου από τους οποίους βρήκα αποδοχή στο παρελθόν κι από εσένα Θανάση είχα βρει πάρα πολύ μεγάλη αποδοχή. 

Να τος ο Θανάσης, ο τρίτος στη σειρά με το ανοιχτό γκρι μπλουζάκι στις από πίσω καρέκλες. Να μαι και εγώ αγκαλιά με τον Ζούμα το παιδάκι-τερατάκι που το τρέχαμε για ράμματα και από δίπλα του με το πορτοκαλί το άλλο παιδάκι-τερατάκι ο Κούλης. Και από κάτω τα κορίτσια η Σωτηρία, η Δέσποινα και τα αγόρια ο Τάσος ο Χούσος και ο Γιώργος ο Ανδρουλάκης. Οι άλλοι δύο ρομά μαθητές είναι από αυτούς που μια πατούσαν, μία όχι και αποδημούσαν σε άλλες πολιτείες. Ο Τσακίρης δε, δεν μας είχε τιμήσει ακόμα τότε με την παρουσία του. Με βλέπετε και εμένα πως ήμουν. Σας το αποδεικνύω και αυτό με αυτή την φωτογραφία ότι όσο πιο μικρός ήμουν, στην ηλικία τουλάχιστον, τόσο πιο παπουδίστικα φορούσα ρούχα!!! 





Το καταλάβατε αναγνώστες ένας ρομά από την Ρουμανία με εκμεταλεύτηκε και με ξεφτύλισε όσο κανένας άλλος στη ζωή μου αλλά ένας ρομά μαθητής μου ο Θανάσης από το Ζεφύρι μου πρόσφερε το αίσθημα της αγάπης και της αποδοχής μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες.


Δεν έχει σημασία λοιπόν τι είσαι έχει σημασία αν έχεις φως και αγάπη μέσα σου και όχι σκοτάδι και μίσος.  

Λοιπόν και μιας και μιλάμε για σκοτάδι και μίσος, δείτε παρακάτω την καρκινιασμένη την Τζάνη που έκανε μέσα στο πανεπιστήμιο κηρύγματα μίσους εναντίον των ομοφυλοφίλων και βγαίνει ξεδιάντροπα και λέει ότι η μασωνία ξεκίνησε από την αρχαία Ελλάδα. Εδώ θα βρείτε τα άρθρα μου για την Τζάνη.

http://rippingmygreekfatbody.blogspot.gr/2012/05/1.html

https://rippingmygreekfatbody.blogspot.com/2012/05/2.html

Λοιπόν δείτε στο παρακάτω βίντεο από εκπομπή του βλαμμένου του Χαρδαβέλλα την Τζάνη από το σημείο 17:00 μέχρι το 19:50 να πέσετε κάτω από τα γέλια...

Κάνω απομαγνητοφώνηση των όσων ειπώθηκαν για να γελάσει και ο κάθε πικραμένος...

Ο άνθρωπος που της μιλάει απέναντί της, να είναι καλά ο άγιος άνθρωπος, λέει αυτά που θα ήθελα να της πω εγώ. Δεν γνωρίζω ποιος είναι. Όποιος μπορεί ας με ενημερώσει να επεξεργαστώ το άρθρο και να βάλω το όνομά του.

Τζάνη: Πρόκειται για μια οργανωμένη απάτη(εννοεί ο Χριστιανισμός) που συνεχίζεται 2000 χρόνια και την αναπαράγουμε της κάνουμε λίφτινγκ, βάζουμε μέσα για να είμαστε πιο μοντέρνοι και εξωγήινους και πορευόμαστε περίφημα...

Συνομιλητής: Αντέχετε μια δοκιμασία κ.Τζάνη; Αν σας αποδείξω ότι η ιστορία ήταν προφητευμένη όχι με τα παραδείγματα του αδελφού, με συγκεκριμένα ιστορικά γεγονότα που βγήκανε τότε θα πιστέψετε ότι η Γραφή είναι θεόπνευστη;

Τζάνη: Α χα χα(γελάει κιόλας το βοωειδές). Πρώτα θα ανατραπεί ο άξονας της γης και ο ήλιος θα ανατέλλει από τη Δύση και μετά εγώ θα θεωρήσω...

Συνομιλητής: Εγώ θα κάνω σε λίγο όλη την Ελλάδα να γελάει μαζί σας γιατί θα αποδείξω ότι ο προφητικός λόγος του Θεού έχει αξιοσημείωτα εκπληρωθεί.

Τζάνη: Πιθανόν να έρθει κάποιος κομάντος τίποτα από αυτά που το υπερσύστημα φτιάχνει αλλά θα βρει τους ανθρώπους εναντίον του...

 

Για να σε δω τώρα Τζάνη που κατάφερα να σηκώσω τον ήλιο από τη Δύση όπως λέει και ο Μαζωνάκης στο τραγούδι του τι άλλες κοτσάνες θα πετάξεις. Είμαι ο κομάντος του υπερσυστήματος. 

Λοιπόν Τζάνη καρκινιασμένη μωρό μου ψάξε να με βρεις σε ένα κειμενάκι 2.600 ετών μέσα στη Βίβλο που αναφέρει τι θα συμβεί στην Ελλάδα. Πρώτα μιλάει για τον Μέγα Αλέξανδρο που έρχεται 300 χρόνια αργότερα αφού γράφτηκε το κειμενάκι, μετά για τα τέσσερα ελληνιστικά βασίλεια και μετά περνάει κατ'ευθείαν σε εμένα και με περιγράφει αναλυτικότατα και με κάθε λεπτομέρεια.

Και εν πάση περιπτώσει αν δεν σου αρέσει η Βίβλος και την αποστρέφεσαι διάβασε λίγο από τον Άγιο Φραγκίσκο της Ασίζης. Ούτε εμένα μου αρέσει η Βίβλος Τζάνη μωρό μου να σου πω την αλήθεια. Γνωρίζω ότι εκεί μέσα υπάρχουν και ένα σωρό αιμοδηψείς ιστοριούλες που δεν έχουν καμία σχέση με το πως πραγματικά είναι ο Θεός και πως μας θέλει. Να αγαπάμε ο ένας τον άλλον δηλαδή ανεξαρτήτως φυλής, φύλου, εθνοτικών χαρακτηριστικών κτλ κτλ. Μέσα στο σκοτάδι ζούσαμε τόσους αιώνες πολλά από αυτά τα κείμενα έχουν αλλοιωθεί, αναπαραχθεί ή και γραφτεί ακόμα από σκοτεινές οντότητες και μυαλά.

Με ενδιαφέρουν περισσότερο οι απλοί άνθρωποι που έζησαν και πιο κοντά στην εποχή μας και που είχαν ακολουθήσει τον δρόμο της αγάπης όπως ο Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης. Οπότε σου προτείνω να διαβάσεις λίγο από αυτόν για να δεις τι θα συμβεί στην Ελλάδα.  Τόσο ακριβής όσο η προφητεία της Βίβλου που με περιγράφει καρμπόν δεν είναι ο Άγιος Φραγκίσκος αλλά έχει και αυτός την αξία του. Εδώ Τζάνη στο παρακάτω μου άρθρο θα βρεις τον Άγιο Φραγκίσκο της Ασίζης και το προφητικό του όραμα στα Ιταλικά.

http://rippingmygreekfatbody.blogspot.gr/2012/07/t-3.html

To καταλάβατε; Θα το βουλώσουν όλοι πάντως τώρα με την προφητεία της Βίβλου.


Όσοι αμφισβητούν την ελληνικότητα του Μ.Αλεξάνδρου,

http://makedonikokomma.blogspot.gr/2017/06/pagalos-albanos-alexandros-olympiada.html

και μας λένε και από πάνω να μην τα σκαλίζουμε αυτά τα ζητήματα περί Μ.Αλεξάνδρου γιατί ανεβάζουν το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων(πατήστε τους συνδέσμους)

όσοι κάνουν λόγο περί Μακεδονικού έθνους στα βόρεια σύνορά μας και όχι περί Σλαβομακεδονικού, ενός λαού δηλαδή που μετεγκαταστάθηκε στην περιοχή πάρα πολύ αργότερα από τους Έλληνες




θα το βουλώσουν και όσοι αμφισβητούν την ιστορική συνέχεια του ελληνικού έθνους από τα αρχαία χρόνια μέχρι το σήμερα, καθηγήτριες πανεπιστημίων που λένε ότι εφεύραμε το ελληνικό έθνος το 19ο αιώνα(πατήστε παρακάτω τον σύνδεσμο να τα διαβάσετε στο blog μου)

http://rippingmygreekfatbody.blogspot.gr/2012/05/2_3.html

Θα το βουλώσουν όλοι οι εθνοπροδότες τώρα με την προφητεία της Βίβλου, Πάγκαλοι, Βαλλιανάτηδες, Δραγώνες. Έπρεπε εκτός από το να θυσιαστώ να βρίσκομαι και μέσα στη Βίβλο παρέα με τον Μέγα Αλέξανδρο για να το βουλώσουν όλοι.


Η άλλη η Κανέλλη η κουμμουνιστριoύλα ασχολείται και αυτή με το έξι έξι έξι. Γιατί έπρεπε να είναι έξι έξι έξι στα συστήματα ασφαλείας της πληροφορικής ο αριθμός; Γιατί ο κώλος σου θα φέξει Κανέλλη από το στραπόν της γκομενάς σου! Πάει ομοιοκαταληξία το κατάλαβες; Στην έλυσα την απορία μικρή μου κρυφή μου λεσβιάρα; Έξι έξι έξι ο κώλος σου θα φέξει!

Εδώ θα βρείτε παρεπιμπτόντως το άρθρο μου για την Κανέλλη:

http://rippingmygreekfatbody.blogspot.gr/2012/06/3_23.html

To κατάλαβες και εσύ Παπαγεωργίου τώρα ότι δεν με εκπροσωπεί κανένας. Που με κάλεσες στο γραφείο σου να με ρωτήσεις ποιος με εκπροσωπεί και να μου πεις ότι θα καλέσεις τους γονείς μου να τους ενημερώσεις λες και είμαι κανένα χαζό ΑΜΕΑ που χρειάζομαι εκπροσώπηση(δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους με νοητική καθυστέρηση, το χρησιμοποιώ σαν έκφραση γιατί αυτό θεώρησε ο Παπαγεωργίου).

Για να δούμε ποιοι άλλοι στην Διεύθυνση ΠΕ Ά Άθήνας εκτός από τον Παπαγεωργίου γνώριζαν την κατάσταση στο περσινό μου σχολείο γιατί τους ενημέρωσα ο ίδιος για την ιστοσελίδα μου, είτε γνωρίζω από προσωπικές μας συνομιλίες ότι τα διάβασαν και με τις συμπεριφορές τους ή τις παραλείψεις τους δημιούργησαν αυτήν την εκρηκτική κατάσταση που θα δημιουργηθεί τώρα. Όλοι τους εκτός από τον Παναγιώτου, τον γραμματέα του ΠΥΣΠΕ φάνηκαν αρνητικοί απέναντί μου. Δεν υπήρξε ένας σε όλη την Διεύθυνση από αυτούς που γνώριζαν να μου πει ένα καλό λόγο και να με στηρίξει, έστω και ατύπως ρε παιδί μου, να διαχωρίσει την θέση του όχι στα φανερά, από όλο τον συρφετό που κινήθηκε εναντίον μου.

O Γιάννης ο Κουφόπουλος πριν καν ανοίξω την ιστοσελίδα μου και χωρίς να τα γνωρίζει όλα αυτά, του είχα πει λίγα πράγματα για το περσινό μου το σχολείο άλλα όχι όλα αυτά τόσο αναλυτικά όπως τα περιγράφω εδώ μου είπε τον Σεπτέμβρη ότι πρέπει να πάρουν ένα μάθημα. Ο Παναγιώτου ο γραμματέας του ΠΥΣΠΕ της Ά Αθήνας απλά δεν μου είπε τίποτα, ούτε καλό, ούτε κακό αλλά έχω πληροφορίες από τα ανώτερα πεδία ότι κλείνει προς την φωτεινή πλευρά.

Λοιπόν έχουμε και λέμε η Αμαλία η Χρήστου, η προϊσταμένη των εκπαιδευτικών θεμάτων γνώριζε τα πάντα, πιο νωρίς μάλιστα και από τον Παπαγεωργίου, πριν καν ανοίξω την ιστοσελίδα μου. Της το είπα τότε που έτρεχα για τα πρακτικά και ήταν παρούσα και η Κατερίνα η Κώστα, ότι συνέβαιναν πολύ άσχημα πράγματα στα παιδιά στο περσινό μου σχολείο για αυτό θέλω τα πρακτικά του συλλόγου διδασκόντων. Της είπα ότι φώναξα και την άμεση δράση και αντέδρασε σε αυτό η Αμαλία η Χρήστου. Την επισκεπτόμουν τακτικά την Αμαλία την Χρήστου τότε που έτρεχα τον Οκτώβρη μπας και μου δώσει η φράουλα τα πρακτικά του συλλόγου διδασκόντων. Της έλεγα ότι δεν το θεωρώ λογικό που μου ζητάει η φράουλα να κάνω και άλλη αίτηση εφόσον δεν μου απάντησε ακόμα στην πρώτη που ζητούσα όλα τα πρακτικά όλης της χρονιάς και ήταν και άλλοι συνάδελφοι εκεί εκείνη την ημέρα διευθυντές από άλλα σχολεία και μου ευχήθηκαν καλό ξεμπέρδεμα.

Την Αμαλία την Χρήστου την ενημέρωνα για τις κινήσεις μου για τα πρακτικά, για τις κοινοποιήσεις που έκανα στο Υπουργείο Παιδείας και στους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς, για την καταγγελία στον συνήγορο του πολίτη κτλ. Εώς ότου εξαντλήθηκε η υπομονή μου και είπα να αρχίσω να ενημερώνω απ'ευθείας τον Διευθυντή Εκπαίδευσης. Πήγαινα λοιπόν τις κοινοποιήσεις στην πολύ ευγενική υπάλληλο του πρωτοκόλλου την Χρυσούλα και της έλεγα θα τις πάω απ'ευθείας στον Διευθυντή Εκπαίδευσης ώσπου η Χρυσούλα από το πρωτόκολλο μια μέρα μου είπε ότι δεν γίνεται να την πάω την κοινοποίηση απ'ευθείας ο ίδιος στον Διευθυντή.

Και δεν δέχονταν καν να την πρωτοκολλήσει την κοινοποίηση μου η Χρυσούλα. Να μου λέει η Χρυσουλα από το πρωτόκολλο ότι πρέπει να ενημερώσει εσένα πρώτα Αμαλία Χρήστου πριν το πρωτοκολλήσει. Αμαλία Χρήστου εσύ την συμβούλευες την παλιοβρωμιαρα πως να κινηθεί με τα πρακτικά γιατί δεν θέλει η παλιοβρωμιάρα να μου τα δώσει; Έφθασε πότε στα χέρια του Διευθυντή η πρωτοκολλημένη κοινοποίηση; Και για ποιο λόγο έπρεπε να περάσει πρώτα από τα χέρια σου Αμαλία Χρήστου για να φθάσει στον Διευθυντή Εκπαίδευσης; Η μόνο τελικά αυτή που παρέδωσα αυτοπροσώπως στον Παναγιωτου είδε ο Διευθυντής; Χρυσούλα βγες και πέστα και σε εμένα που δουλεύω τώρα μαζί σου, μετά το 2019, στη Διεύθυνση και σε όλα στα ραδιόφωνα! Τι γίνονταν εκεί μέσα. Θα σε ακούσουν Χρυσούλα!

Καλέ αναφέρθηκα στην Κατερίνα την Κώστα, την προϊσταμένη διοικητικών θεμάτων που ήταν παρούσα όταν έλεγα στην Αμαλία την Χρήστου ότι θέλω τα πρακτικά γιατί συνέβαιναν άσχημα πράγματα στα παιδιά στο σχολειό που δούλευα πέρυσι. Η Κατερίνα η Κώστα στην οποία είχα αναφέρει ακόμα πιο νωρίς ότι χρειάζομαι τα πρακτικά. Η Κατερίνα η Κώστα που όποτε πας να την ρωτήσεις κάτι λέει ααα μα μου σου του και δεν σου απαντάει. Θυμάμαι που λέτε ότι είχα πάει τον Σεπτέμβρη στην Διεύθυνση γιατί ήθελα να βρω εκείνη την ημέρα την Αθηνά την όμορφη υπάλληλο από το Ένα ευχαριστώ γιατί ήμουν πολύ πιεσμένος και έκλαιγα που ο Κουλιούμπας με παράτησε και δεν είχα μια αγκαλιά να μου πάρει όλη την κούραση λίγο πριν γίνω διάσημος και ήθελα σε κάποιον να μιλήσω και πήγα να βρω την Αθηνά.

Ήταν ημέρα απεργίας και μου είπε μια άλλη υπάλληλος να πάω να βρω την Κατερίνα την Κώστα, την προϊσταμένη των διοικητικών θεμάτων να την ρωτήσω για το αν θα έρθει η Αθηνά ή κάνει απεργία. Και εγώ πήγα στην Κατερίνα την Κώστα και άρχισε να μου λέει μα μου σου του. Δεν μπορώ να σου πω και γιατί να σου πω. Την ίδια ημέρα αφού βρήκα τελικά την Αθηνά και της εξήγησα ότι χρειάζομαι τα πρακτικά του περσινού μου σχολείου ανεβήκαμε ξανά στην Κατερίνα την Κώστα να την ρωτήσουμε για την διαδικασία και αν μπορώ να τα πάρω άμεσα κτλ. Και η Κώστα μπροστά και στους δυο μας να αρχίζει πάλι τα μα μου σου του. Και γιατί τα θες τώρα τα πρακτικά και δεν ξέρω και άλλες τέτοιες τρίχες. Έπρεπε να πάω να επισκεφθώ τον Γιάννη τον Κουφόπουλο στο 3ο Καλλιθέας για να με καθοδηγήσει. Κατερίνα μου θα εξυπηρετήσεις καμιά φορά τον πολίτη για θέματα διοικητικών θεμάτων που σου έρχεται να σε ρωτήσει όπως για το αν κάνει μια υπάλληλος του γραφείου απεργία και όπως για το αν γίνεται να πάρεις άμεσα τα πρακτικά του συλλόγου διδασκόντων από ένα σχολείο; It 's a sin Κατερίνα μου να λες μα μου σου του και να μη εξυπηρετείς με σαφήνεια τον πολίτη!
 

H πρώτη επαφή που είχα με την Κατερίνα την Κώστα ήταν από το προηγούμενο διδακτικό έτος, την άνοιξη του 2016, όπου είχα πάει να την ρωτήσω τι θα γίνει με την μονιμοποίηση μου. Ξέρετε όταν είσαι δημόσιος υπάλληλος περνάς δύο χρόνια σαν δόκιμος και μετά τυπικά γίνεται η μονιμοποίηση σου από τον προϊστάμενο. Αλλά εγώ που διορίστηκα το 2012 με έπιασαν λέει οι καινούριες διατάξεις περί αξιολόγησης που είχε ψηφίσει η ΝουΔούλα. Έτσι τον Οκτώβρη του 2014 όταν έκλεισα τα δύο χρόνια πήγα στην Διεύθυνση της Ανατολικής Αττικής στην εξαιρετική την κ.Λιούμη και την ρώτησα σχετικά με την μονιμοποίηση μου. Στην αρχή μου είπε ότι θα τρέξουν την διαδικασία από την Διεύθυνση της Ανατολικής Αττικής στην οποία είχα τότε την οργανική μου αλλά μετά από κανένα μήνα μου είπε ότι δεν γίνεται να μονιμοποιηθώ επειδή θα έπρεπε να περάσω πρώτα από αξιολόγηση σύμφωνα με τις τότε νέες διατάξεις περί αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.  Πήγα και εγώ εκείνες τις ημέρες το 2014 και ρώτησα στο υπουργείο Παιδείας. Μου είπαν ότι από την στιγμή που βγήκε το Προεδρικό διάταγμα για την αξιολόγηση πρέπει να περιμένω την αξιολόγηση για να μονιμοποιηθώ. Ακόμη μου είπαν ότι και αξιολόγηση να γίνει δεν πρόκειται να γίνει αλλαγή βαθμού παρά μόνο όταν ξεπαγώσουν όλες οι διαδικασίες... 

Και ήμουνα παγωμένος στον ΣΤ βαθμό για 4,5 χρόνια. Η γένια των 700 ευρώ. Ευτυχώς να λέω κιόλας γιατί στον ιδιωτικό τομέα έχουμε περάσει στην γενιά των 400 ευρώ για οκτάωρη εργασία. Έπιασα τα 800+ που λέτε στο δημόσιο τώρα το 2017, με το νέο μισθολόγιο που ξεπάγωσε τα ΜΚ ο Σύριζα. Και ανέβηκα και βαθμό και είμαι στον ΄Β τώρα με τα νέο βαθμολόγιο. Όχι τα καλά να τα λέμε και για τον Σύριζα. Αν ήταν η ΝουΔούλα επάνω ακόμα παγωμένος θα ήμουνα. H Εποχή των Παγετώνων 2 με την ΝουΔούλα.

 
Και που να πεις για εκείνες τις εποχές που έπαιρνα σαν αναπληρωτής το 2008, 1.200 ευρώ. Αλλά να σας πω κάτι και λιγότερα να έπαιρνα και από 700(που έπαιρνα δηλαδή την πρώτη χρονιά που διορίστηκα μόνιμος στην Τρίπολη, που έχεις πιο πολλές κρατήσεις σαν νεοδιοριστέος 670 έπαιρνα) πάλι δάσκαλος θα δούλευα. Τέτοιες δουλειές δεν τις κάνεις για τα χρήματα. Είναι να το έχεις μέσα σου. Το ήθελα τόσο πολύ που πάλι δάσκαλος θα δούλευα και με λιγότερα χρήματα.

Kατερίνα Κώστα όταν πέρασα από εσένα την άνοιξη του 2016 να σε ρωτήσω τι θα γίνει με την μονιμοποίηση μου, μου είπες να πάω να καταθέσω ερώτηση στην Διεύθυνση της Ανατολικής Αττικής με την οποία να τους ρωτάω με ποιες κείμενες διατάξεις δεν προχώρησε η μονιμοποιησή μου το 2014 και μου έλεγες ότι αυτοί πρέπει να με μονιμοποιήσουν. Τι δουλειά είχα εγώ να πάω στην παλιά μου διεύθυνση να καταθέτω τέτοιες ερωτήσεις. Την τύφλα σου δεν ήξερες Κατερίνα Κώστα πάνω στο θέμα. Έτσι πήγα και κατέθεσα γραπτή ερώτηση τότε στο υπουργείο παιδείας και οι άνθρωποι μου απάντησαν τηλεφωνικώς ότι είναι ακόμα παγωμένες οι διαδικασίες και αναμένουν πολύ σύντομα τις καινούριες διατάξεις του Σύριζα για τα μισθολογικά κλιμάκια και το βαθμολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων για να δούνε τι θα γίνει. Οπότε μετά από κανένα μήνα αν θυμάμαι καλά ξεπάγωσαν όλα και έτσι ανέβηκα και μισθολογικά και λίγο αργότερα που βγήκαν και οι καινούριες διατάξεις για το βαθμολόγιο έγινε και η μονιμοποίησή μου.

Παρεπιμπτόντως χαιρετώ και τον κ.Γερούκη από την διεύθυνση της Ά Αθήνας που πάντα ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου και πρόθυμος να με εξυπηρετήσει. Ο κ.Γερούκης που με βοήθησε και με το μισθολογικό μου κλιμάκιο και διορθώσαμε μαζί και μια προϋπηρεσία αναπληρωτή που δεν είχε περαστεί στο μισθολόγιο μου είναι καταπληκτικός άνθρωπος. Επίσης χαιρετώ και την κ.Γεροδήμου από την Διεύθυνση της Ανατολικής Αττικής που με βοήθησε με την αναφορά των γονέων από την Λούτσα. Η αναφορά βρίσκονταν στους εμπιστευτικούς φακέλους της Ανατολικής Αττικής. Κατ' τ άλλα μια ξινίλα επικρατεί και σε αυτήν την διεύθυνση και να ευχαριστείτε τον Θεό που δεν έμπλεξα με τόσο δύσκολες υποθέσεις όπως με την Διεύθυνση Ά Αθήνας γιατί είμαι σίγουρος ότι θα τις κάνατε τις χοντράδες σας αρκετοί υπάλληλοι και από εκεί.

Πάντως Ξυθάλη να είσαι σίγουρη ότι θα τ' ακούσεις και εσύ. Θα θυμίσω σε λίγο καιρό σε όλους τι έγινε στην αρχή της σχολικής χρονιάς 2013-2014 μέχρι να καταλήξω στην Παιανία όπου ηρέμησα.... Ξυθάλη να ξέρεις εσένα θα συγχωρεσω παρόλο που με ταλαίπωρησες τότε στην αρχή της χρονιάς γιατί με τις ενεργείες σου με εκάνες να γνωρίσω και τους καταπληκτικούς συναδέλφους εκεί στην Παιάνια και τις ομορφες ψυχούλες που πάνε τώρα Έκτη δημοτικού και θα με αγκαλιάσουν και όλοι μαζί και ένας ένας θέλω και τα αγόρια και τα κορίτσια σε αύτη τη τάξη. Όσοι από εσάς τις όμορφες ψυχούλες το θέλετε και εσείς βέβαια.

Το θυμάστε ήρθα τώρα φέτος να σας χαιρετίσω μαζί με την φωτογραφία που βγάλαμε τότε μαζί στην τάξη. Την είχα πάρει και αυτή, την είχα βάλει στο μικρό μου σάκο μαζί με τα λίγα ρούχα που πήρα για να περάσω στο ξενοδοχείο στην πλ.Βάθης λίγες μέρες πριν ανοίξω ξανά την ιστοσελίδα μου μετά την νοσηλεία μου στο Δαφνί και απευθυνθώ στα Μέσα Ενημέρωσης.  γιατί ο αδελφός μου από τον οποίο ζήτησα φιλοξενία, γιατί φοβόμουν να το κάνω αυτό όσο ήμουν στο πατρικό μου, με κάρφωσε στην μανουλίτσα στην οποία έχει αδυναμία και της είπε ότι θα ξαναάνοιγα το blog και αυτή πήγε ως συνήθως έντρομη στον ψυχίατρο που με παρακολουθεί τον Κοσιώνη και άρχισε να με πλακώνει μετά με ψυχοφάρμακα που δεν γνώριζα και δεν είχα συμφωνήσει μαζί του να παίρνω και για να αποφύγω όλο αυτό το αρρωστημένο κλίμα και γιατί φοβόμουν κιόλας όπως είπα ήθελα να φύγω από το σπίτι.

Ήξερα ότι θα περάσω από εκεί να σας δω και για να σας θυμάμαι πήρα και την φωτογραφία μαζί μου.



Μπορεί να μην θυμόμουν όλα τα ονόματα σας με όλα αυτά που τραβούσα εκείνη τη στιγμή αλλά να το δείτε σε λίγο καιρό θα σας θυμάμαι όλους και θα κάνουμε όλοι μαζί παρέα και θα διασκεδάζουμε στο club που θα ανοίξω στο μέλλον και στο κρουαζιερόπλοιο-κότερο που θα πάρω στον Ιάσονα. Θα φέρετε και τον Ορφέα πίσω που έφυγε τότε όταν σας είχα εγώ με την οικογένεια του για την Ελβετία. Ο Ορφέας είναι εκεί στην φωτογραφία ανάμεσα σας και θα ξαναέρθει πίσω τώρα για να το γιορτάσουμε! Τώρα θα θέλουν να επαναπατριστούν όοοοολοι οι Έλληνες που έφυγαν για το εξωτερικό τα προηγούμενα χρόνια.

Το καταλάβατε με αφήσατε όλοι μόνο μου τα τελευταία Χριστούγεννα και λίγο πριν μπει αυτό το Πάσχα. Εκτός από τον φίλο μου τον Άρη τον Ραχιώτη από το παιδαγωγικό τον οποίο δεν κατηγορώ γιατί δεν του ζήτησα βοήθεια του ανθρώπου, ζει με την μάνα του, τον πατέρα του, τον αδελφό του και άλλους συγγενείς που να με βάλει εμένα. Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους δεν με πίστευε ούτε αυτός τώρα το 2016 παρόλα αυτά είναι ο μόνος που δεν κατηγορώ γιατί δεν του ζήτησα βοήθεια του ανθρώπου. Όλοι οι υπόλοιποι από τους οποίους ζήτησα βοήθεια με αφήσατε όλοι μόνο μου θα τα βγάλω στη φόρα σε λίγο καιρό. Δεν είχα ούτε μάνα, ούτε πατέρα, ούτε αδελφό, ούτε φίλους, ούτε συναδέλφους Νατάσσα της ειδικής αγώγης που και εσένα σε παρακαλούσα να μεταφέρεις το μήνυμα στον Βάσιλη τον Κουλιούμπα όταν ήμουν παγκάκια πριν με κλείσουν στο ψυχιατρείο, ούτε Ελλεηνίδες αδελφές Βασίλη Κουλιούμπα. Με αφήσατε όλοι μόνο μου, ολομόναχο να κλαίω με λύγμους στα ψυχιατρεία και σε ετοιμόρροπα ξενοδοχεία της πλατείας Βάθης και το μόνο που μου κρατούσε σύντροφια ήταν η σκέψη των μαθήτων μου που με αγαπούσαν και δεν θα με άφηναν μόνο μου όπως όλοι εσείς οι υπόλοιποι αν τα γνώριζαν όλα αυτά.

Και μετά μου λετε για τους μεταναστες και τους πρόσφυγες. Εγώ τον Άντωνη τον μεταναστη απο την Ρουμανία πριν μάθω ότι κάνει ναρκεμπορία γιατί μετά τα ανακάλυψα αυτά όταν με παράτησε και με σκυλοέβρισε, από συνομιλίες του στο διαδίκτυο που έψαξα κατόπιν εορτής, και τον φιλοξένησα και του έδινα να φάει και μοίρασα και χρήματα και σε αυτόν και στους φίλους του και στους συγγενείς του και του έδωσα τα τελευταία μου χρήματα για να χειρουργηθεί το παιδί του.

Για μένα δεν βρέθηκε ούτε ένας σε όλη μου τη ζώη και δεν ζητούσα χρήματα ζητούσα μια φιλοξενία. Ήμουν ξένος μέσα στην ίδια μου την χώρα. Και ευτύχως τελικά την τελευταία στιγμή την εβδομάδα πριν τον Πάσχα βρέθηκε ένας άνθρωπος και με φιλοξένησε η ξαδελφούλα μου η Βίβη γιατί θα κοιμόμουν πάλι στα παγκάκια και δεν θα είχα και τι να φάω. Έφυγα από το σπίτι των γονιών μου για τρίτη και τελευταία φορά, γιατί φοβόμουν όπως ξαναείπα μην μου ξαναγίνει καμιά εισαγγελική επειδή θα ξαναάνοιγα την ιστοσελίδα.

Όσο για την Μαρία την Ηλιουπουλου την φίλη μου από το δημοτικό που δεν ζήτησα ούτε από αυτήν ευθέως φιλοξενία να το δείτε που ούτε αυτή θα το έκανε γιατί δεν θα με καταλάβαινε παρόλο που έχει χώρο για να το κάνει στο πατρικό της. Όταν της εξέφρασα προφορικα τον θυμό μου για όσα έχω πέρασει στη ζωή μου, την ίδια μέρα που ζήτησα φιλοξενία από τον αδελφό μου και της είπα ότι έχω δει και ένα όνειρο ότι βγαίνω στην εκπομπή του Φώτη και μιλάω για την μούρη του Stalker που με κυνηγούσε, μου είπε ότι αυτό της ακούγεται εφιαλτικό. Οπότε δεν είχα να περιμένω βοήθεια ούτε από αυτή παρόλο που θα τα γράψω τα καλά για την Μαρία στο μέλλον ότι δηλαδή με έχει βοηθήσει πολλές φορές στη ζωή μου ακόμα και οικονομικώς ήταν πρόθυμη να με βοηθήσει όταν της το ζήτησα λίγες φορές.

Και δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να με αγκαλιάσει σε όλη μου τη ζωή εκτός από τον Βασίλη από τα Γλύκα Νερά τότε που ήμουν 20 χρονών να είναι καλά όπου να είναι το παιδί δεν του είχα συμπεριφερθεί και σωστά.

Μενεξέδες και Ζουμπούλια Βασίλη Κάρολε. 
Δεν γνωρίζω που είσαι τώρα αν ζεις ή αν πέθανες
ή αν ήσουν φύλακας άγγελος μου και εσύ. 
Αν τον δείτε τον καλό μου χαιρετίσματα πολλά. 
Με λάτρευες πιστά και με αγνοφιλούσες 
τους λίγους μήνες που ήμασταν μαζί Βασίλη.


Αλλά δεν είχα κοιμηθεί ούτε με αυτόν μαζί του αγκαλιά γιατί δεν ήθελα να λείψω τότε ένα ολόκληρο βράδυ από το σπίτι μου και μάλλον γιατί υποσυνείδητα δεν ήθελα επίσης να κοιμηθώ αγκαλιά με κάποιον που δεν έχω ερωτευθεί και απλά τον συμπαθούσα τότε όπως τον Βασίλη από τα Γλυκά Νερά.

Εγώ θα ήθελα πριν γίνω διάσημος να κάνω νάνι νάνι αγκαλίτσα με ένα παιδί που να είμαι ερωτευμένος μαζί του όπως με τον κ.Κυριάκο τον κατηχητή μου ή με τον Κώστα τον Κουμανζέλη τον συμφοίτητή μου που τον ερωτεύτηκα όταν ήμουν 18χρονών και που όταν μου χαμογελούσε ένιωθα σαν άγγελος ή με τον Βασίλη τον όμορφο αλήτη που συνάντησα τώρα στην οργανική και με παράτησε ο αλήτης...

Και τώρα, τώρα που άνοιξα την ιστοσέλιδα μου για να μην περάσω και αυτά τα Χριστούγεννα μόνος μου για αυτό και ζητούσα από τα λίγα μέσα ενημέρωσης αν θυμάστε που είχα περάσει τότε από τον Φεβρουάριο και μετά την πρώτη αναφορά, τώρα που άνοιξα την ιστοσελίδα μου για να μην περάσω και αυτά Χριστούγεννα της ζωής μου μόνος μου εσείς με κλείσατε με εισαγγελική στο ψυχιατρείο. Δεν θα μπορέσει τίποτα να το καλύψει αυτό το κενό ότι δεν βρήκα μια αληθινή αγκαλιά πριν γίνω διάσημος όση αγάπη κι αν εισπράξω τώρα. Θα το θυμάμαι για πάντα και σε αυτήν και στις επόμενες ζωές μου.

Και ας μην φταίει ολοκληρωτικά κανένας για αυτό, ούτε οι γονείς μου, ούτε κανένας άλλος, θα το παραδεχτώ. Φταίμε και εμείς, φταίτε και εσείς, φταίει και ο Βασίλης ο αλήτης που με άφησε μόνο μου, φταίει και ο διευθυντής εκπαίδευσης, φταίει και ο Χατζηπετρής.


Αλλά έτσι είναι, για να περάσουμε στην μανουλίτσα μου τώρα που δεν συγκινηθήκε όταν το διάβασε αυτό(πατήστε πάνω στο αυτό), συνεργάστηκε με τον διευθυντή εκπαίδευσης για να με χώσουν μέσα, έτσι είναι όταν έχεις παντρευτεί με συνοικέσιο στο χωριό και ζεις συμβατικά με τον  άλλο και τον απεχθάνεσαι και δεν έχεις ουτε εξωσυζηγική σχέση για να αναπληρώσεις το κενό 30χρόνια αγάμητη μανουλίτσα αποστρέφεσαι τον γιο σου και δη τον πρωτότοκο.Με ρώτησες αν με μισεί αδελφούλη τώρα που βγήκαμε για καφέ και ζήτησα την βοήθειά σου, εσύ που έχεις αδυναμία στην μάνα μας και σου είπα ότι δεν το πιστεύω, ότι είναι απλά άρρωστη...

Και μπορεί μίσος να μην κρύβουν μέσα τους ή απλά να μην θέλω να το πιστέψω και αυτό, ότι με μισούν αλλά ούτε και αγάπη και αποδοχή μπορώ να πω ότι νιώθω ότι εισπράττω και από τους δύο αυτούς ανθρώπους, τους γονείς μας.

Ο ένας γιατί είναι μια υποκρίτρια θεούσα που ενώ πηδιόταν στα καράβια με άντρες δεν μπόρεσε να αποδεχτεί ποτέ ότι ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος γιατί πιστεύει το παπαδαριό παρόλο που γνωρίζει ότι και σεξουαλικά έχω κακοποιηθεί 5χρονών και ότι στην εφηβεία σταμάτησε πρόωρα η αναπτυξή μου και ότι τα γεννετικά μου όργανα σταμάτησαν να αναπτύσσονται 12χρονών. Τα γνωρίζει όλα του τα έχω πει όλα παρόλα αυτά με απεχθάνεται επειδή είμαι ομοφυλόφιλος. Αηδιάζει ακόμα και να χρησιμοποιήσει τα ίδια αντικείμενα που έχω χρησιμοποιήσει εγώ, πιάτα, ποτήρια, μπλουζάκια. Και η άλλη επειδή έμεινε 30 χρόνια αγάμητη πίστευε υποσυνείδητα, δεν λέω στα φανερά, υποσυνείδητα συνέβαινε ότι φταίνε τα παιδιά της για αυτό. Και επειδή εσύ έλειπες από το σπίτι αδελφούλη τα τελευταία χρόνια όλο τα κόμπλεξ τα ξεσπούσε πάνω μου.

Συνεχίζοντας για το ποιοι άλλοι γνώριζαν τα πάντα για το περσινό μου το σχολείο στην Διεύθυνση Ά Aθήνας εκτός από την Αμαλία την Χρήστου στην οποία είχα δώσει φυλλάδιο με την διεύθυνση του blog μου και τον Παναγιώτου ο οποίος ελπίζω να με βοηθήσει και να επιβεβαιώσει τα όσα έγραψα στο προηγούμενο άρθρο μου γιατί κ.Πάναγιώτου ακόμα και φωτεινός να είναι κάποιος όπως κατάλαβα για εσάς να είστε σίγουρος, όπως λέω και για τον Λάππα από τον οποίο περιμένω την αποζημίωση θα τον καταστρέψω και αυτόν αν δεν με βοηθήσει να αποθεραπευτώ. Ούτε εσύ Παναγιώτου μου είπες ένα καλό λόγο τότε ή αργότερα οπότε φρόντισε να διορθώσεις το λάθος σου και να επιβεβαιώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα όσα έγιναν, ακόμα και αν έχεις φύγει από το ΠΥΣΠΕ και την διεύθυνση, ακόμα και αν βρίσκεσαι στο εξωτερικό που σκέφτεσαι να πας.

Συνεχίζοντας λοιπόν η Λένα η Γεωργίου το τσιράκι του Διευθυντή Εκπαίδευσης, η νομική σύμβουλος της διεύθυνσης δηλαδή γνώριζε τα πάντα, είχε μπει στο blog μου τα είχε διαβάσει όλα και ήταν αυτή που επικοινωνούσε ανελλιπώς με την μάνα μου για να συντονίζονται στις κινήσεις τους ο Διευθυντής Εκπαίδευσης με τους γονείς μου και συνέταξε και το έγγραφο προς την εισαγγελία.

Και για να κλείσει το καρέ και να ξεμπερδεύω με όλους όσους μάζεψε η Τερέζα η Καραβοκύρη σε προηγούμενο άρθρο μου θα γράψω και δυο λόγια για τον Χρήστο τον Κάππα τώρα, τον διευθυντή του 162ου Δημοτικού Αθηνών όπου τοποθετήθηκα με λειτουργικό κενό φέτος τον Σεπτέμβρη του 2016, να τ' ακούσει και αυτός!

Αφού με ξαπόστειλε η Λυμπεροπούλου από το σχολείο της έκανα δήλωση προτιμήσεων για να τοποθετηθώ σε κάποιο σχολείο με λειτουργικό κενό όπου στην πρώτη φάση δεν έπιασα κανένα σχολείο και στην δεύτερη φάση κατέληξα στο 162ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στο Κολωνό. Την ημέρα που ήταν να παρουσιαστώ στον διευθυντή του σχολείου τον Κάππα στις 13/9 είχα ραντεβού το πρωί με τον ψυχιατρό μου τον Τσίτα και του εξήγησα τηλεφωνικώς ότι δεν είμαι καλά και ότι είχα ραντεβού με τον γιατρό μου και μου είπε ότι δεν πείραζε να παρουσιαζόμουν μία μέρα αργότερα.

Εμφανίζομαι λοιπόν στις 14/9 κάνω κανονικά ανάληψη υπηρεσίας και του εξηγώ και την κατάστασή μου γιατί δεν μπορούσα να την κρύψω. Του εξήγησα λοιπόν ότι είμαι συναισθηματικά πιεσμένος και του είπα ότι αυτό συμβαίνει γιατί στο περσινό μου σχολείο συνέβαιναν πολύ άσχημα πράγματα και σε εμένα και στα παιδιά. Του είπα ακόμα ότι πρέπει να ελεχθώ και για διαβήτη από την στενοχώρια μου καθώς εξάλλου την επόμενη μέρα στις 15/9 είχα ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο μου τον κ.Σταυριανό. Του εξήγησα λοιπόν ότι στις 15/9 θα χρειαστεί να πάρω άδεια λόγω προγραμματισμένου ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο μου και από τις 16/9 και μετά θα έπαιρνα άδεια από τον κ.Τσίτα λόγω της συναισθηματικής πίεσης στην οποία βρισκόμουν. Του είπα λοιπόν ότι στις 15/9 θα λείπω λόγω προγραμματισμένου ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο μου και στις 16/9 θα παρουσιαστώ στο Ναυτικό νοσοκομείο για να μου γράψει την άδεια ο Τσίτας όπως και μου την έγραψε και ότι θα τον ενημέρωνα τηλεφωνικά για να του πω τι έγινε.




Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο τον Κάππα αφού βγήκα από το Ναυτικό νοσοκομείο για να του πω ότι θα έρθω για να κανονίσουμε τα των αδειών από Δευτέρα 19/9 και να μου λέει ο Κάππας ότι δεν τοποθετήθηκα στο σχολείο του και να πάω λέει στην διεύθυνση να δω που τοποθετήθηκα. Μπαίνω και εγώ επιτόπου από το κινητό μου στην ιστοσελίδα στης Διεύθυνσης ΠΕ Ά Αθήνας και κατεβάζω τις τοποθετήσεις και κρατάω σε screenshot την τοπόθετησή μου. 



Τον ξαναπαίρνω τηλέφωνο και του λέω κ.Κάππα στο σχολείο σας τοποθετήθηκα αφού υπάρχει η τοποθετησή μου στην ιστοσελίδα της διεύθυνσης, δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθώ και άλλο στην κατάσταση που βρίσκομαι να τρέχω στην Ομόνοια να τους ρωτάω του λέω. Θα περάσω από Δευτέρα να κανονίσουμε τα των αδειών του λέω. Παρόλα αυτά εγώ εκείνη την ημέρα πήγα και στην διεύθυνση και συγκεκριμένα στην Αμαλία την Χρήστου αν θυμάμαι καλά καθώς και στο τμήμα που διαχειρίζεται τις τοποθετήσεις. Εκεί τους έλεγα ότι μάλλον ο κ.Κάππας έχει κάποιο θέμα με το ψυχολογικό μου πρόβλημα που είμαι συναισθηματικά πιεσμένος για αυτό και λέει ότι δεν τοποθετήθηκα στο σχολείο του. Αφού διευκρινίστηκε τόσο από το τμήμα που διαχειρίζεται τις τοποθετήσεις όσο και από την Αμαλία την Χρήστου ότι στο 162ο έχω τοποθετηθεί περνάω που λέτε την Δευτέρα από τον Κάππα για να κανονίσω τα των αδειών μου και να αρχίζει πάλι ο Κάππας εσύ δεν τοποθετήθηκες εδώ. Τα παίρνω και εγώ στην κατάσταση που ήμουν και αρχίζω να ουρλιάζω πάλι τα ίδια κ.Κάππα και καμία κατανόηση κ.Κάππα. Που λέτε ούρλιαζα εκείνη την ημέρα στην κατάσταση που βρισκόμουν κιόλας δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς στην φάση που ήμουν. Πως αλλιώς να διαχειριζόμουν εξάλλου την αδιανόητη αναισθησία του Κάππα; Κάποιοι συνάδελφοι από το 162ο μου την είπαν κιόλας γιατί λέει εδώ είναι χώρος σχολείου να μην κάνω έτσι.

Τελοσπαντων αφού ηρέμησα μετά από λίγα λεπτά, έκατσα στο σχολείο και στο διάλειμμα έτυχε να έχουν και σύλλογο διδασκόντων όπου ζήτησα να πάρω και εγώ τον λόγο για δύο λεπτά και εκεί τον έκανα ρεζίλι μπροστά σε όλους τον Κάππα εξηγώντας με ήρεμο τρόπο αυτή την φορά την όλη κατάσταση. Ότι δηλαδή τον είχα ενημερώσει τον Κάππα για τα προβλήματα υγείας που έχω και ότι έχω πιεστεί από το περσινό μου το σχολείο και ότι δεν υπάρχει καμία κατανόηση από τον Κάππα.

Ο Κάππας που λέτε τους επόμενους μήνες όταν ερχόμουν σε επαφή μαζί του για να κανονίσω τα των αναρρωτικών μου έλεγε ότι το σχολείο του είναι πολύ δύσκολο και μιλούσε με απαξιωτικό ύφος για τα γυφτάκια που δεν έρχονται να μάθουν αλλά έρχονται να φάνε, γιατί υπάρχουν κάποια προγράμματα που τους μοιράζουν φαγητό. Οι επιδοτήσεις που έπαιρναν στο Ζεφύρι τα 300ευρα έχουν σταματήσει αλλά υπάρχουν κάποιες δράσεις όπου μοιράζουν φαγητό στους μαθητές μάλλον υποβαθμισμένων περιοχών. Ο Κάππας έλεγε ότι αυτά δεν έρχονται να μάθουν έρχονται να φάνε. Και μιλούσε και με απαξιωτικό ύφος και για τα παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το σχολείο του και τα οποία φοιτούν στο δικό του σχολείο το 162ο. Και έλεγε λοιπόν ότι το σχολείο του είναι δύσκολο λόγω αυτών των παιδιών και κακώς τοποθετήθηκα εκεί. Κ.Κάππα εγώ αν δούλευα σε αυτό το σχολείο με αυτά τα παιδιά θα έκανα θαύματα το καταλάβατε; Αλλά έτσι είναι, κάθεται ο Κάππας που θα έπρεπε να έχει βγει στην σύνταξη κανονικά γιατί έτσι μου είπε ότι εγώ ήταν να βγω στην σύνταξη αλλά θα δουλέψω κανά δυο χρόνια παραπάνω γιατί δεν βγαίνω μάνα μου και χρειάζομαι τον μισθό του διευθυντή. Σε τέτοια σχολεία πρέπει να τοποθετούνται νέοι διευθυντές με όρεξη για να προσφέρουν σε αυτά τα παιδιά και όχι ο κάθε αδιανόητα αναίσθητος Κάππας που είναι να βγει στην σύνταξη.

Tώρα θα πάρετε όλοι τα αρχίδια μου τα εφτά στην Διεύθυνση Ά Αθήνας. Ένα για το καθένα:
Ένα για τον Παπαγεωργίου, ένα για την Λένα την Γεωργίου, ένα για την Αμαλία την Χρήστου, ένα για τον Χρήστο τον Κάππα, ένα για την Λυμπεροπούλου, ένα για την Περαχωρίτη και ένα για τον Πούλλακο που όλοι οι προηγούμενοι ήθελαν να τον καλύψουν. Και το όγδοο το μακρύτερο τον Shenlong θα το πάρει η Κατερίνα η Κώστα!

Τα αρχίδια μου τα λένε Dragon Ball. 
Είναι εφτά μαλακισμένε Dragon Ball. 
Θα στα χώσω στην κωλάρα Dragon Ball. 
Η ψωλή μου είναι ο Shenlong, Dragon Ball. 
Και με αυτήν την Κατερίνα Κώστα παίρνω Dragon Ball.


[Tις ροζ ακρίδες τυχαία τις βρήκα ψάχνοντας στο youtube αλλά δεν πρόκειται να μην τις γνωρίσω τώρα από κοντά που με έχουν βοηθήσει τόσο με το blog. Θα τις βάλω να κάνω και live στο club που θα ανοίξω στο μέλλον... Μπορεί κατ' εξαίρεση να βάλω και εισιτήριο για τις ροζ ακρίδες γιατί το αξίζουν!]

Τσιαβίκου από το υπουργείο Παιδείας ήθελα να τσιμπήσεις και εσύ ένα αρχίδι αλλά θέλω να είμαι δίκαιος με όλους ακόμα και με εσένα. Σε εσένα έφερνα απλώς κοινοποιήσεις και όταν σου έφερα και την αναφορά προς τον Συνήγορο του Πολίτη για τα πρακτικά δεν αδιαφόρησες όπως ο Πίλουρης ο σχολικός σύμβουλος, που δεν θα ασχοληθώ άλλο ούτε και με αυτόν αρκεί που τον έκανα ρεζίλι. Λοιπόν δεν αδιαφόρησες και έκανες έγγραφη ερώτηση προς την διεύθυνση όπως φαίνεται από το έγγραφο που μου έδωσε η Λένα η Γεωργίου και το οποίο αποκαλύπτω σε επόμενο άρθρο μου. Τι άλλο να μπορούσες να κάνεις; 

Και εν πάση περιπτώση όπως μου φανέρωσε τελικά η μητέρα μου το 2019 μου ήρθαν κάποια πρακτικά από την Περαχωρίτη αλλά εντελώς αποσπασματικά, οπότε ναι τα πρακτικά εν έτη 2019 και δεν μου τα έχουν δώσει ακόμα τα σκυλιά. Αλλά εσένα Τσιαβίκου δεν ήθελα να σε αδικήσω. Για να το καταλάβετε όλοι αναγνώστες ότι μπαίνω στην θέση όλων ακόμα και ενός διοικητικού υπαλλήλου του υπουργείου παιδείας που έχει δεμένα τα χέρια του λόγω του συστήματος και της γραφειοκρατίας. Με ικανοποίησε που έκανε έστω και αυτό η Τσιαβίκου την έγγραφη ερώτηση ή για την ακρίβεια που την πίεσε και την Περαχωρίτη και τον Παπαγεωργίου προωθώντας τους την αναφορά που έκανα προς τον Συνήγορο του Πολίτη. Κάτι είναι και αυτό Τσιαβίκου. Δείχνει ότι δεν αδιαφόρησες. Οπότε στο αναγνωρίζω αυτό. Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος με όλους όπως καταλαβαίνετε αναγνώστες. 

Λοιπόν που λέτε τα αλλοδαπά Ινστιτούτα με την Ακαδημία Αθηνών έψαξαν, έψαξαν αλλά δεν με βρήκαν για να με καταστρέψουν όσο ήμουν μικρός. Εγώ όμως δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες έψαξα πάρα πολύ σε αυτή την ζωή σας βρήκα όλους τους σκοτεινούς και θα σας καταστρέψω όλους!

Seek and destroy μικρά μου αποβράσματα!


Γιώργο Εξηντάρη που ξέρω πόσο με αγαπάς, που ήθελες να καθόσουν κοντά μου πέρυσι να το πεις σε όλα τα παιδιά της Έκτης και των δύο τμημάτων ότι με έχωσαν μέσα, όλα τα σκυλιά που έχετε εκεί να σας ταλαιπωρούν και εσάς με έχωσαν μέσα τα Χριστούγεννα, τον περσινό σας δάσκαλο μόνο και μόνο επειδή ήθελα να σας βοηθήσω. Μετά να το πείτε και στα παιδιά των μικρότερων τάξεων. Ξέρω ότι τον Δεκέμβρη που γινόντουσαν όλα αυτά πέρασαν και από την τάξη και σας ρώτησαν για εμένα. Και εσείς είπατε ότι με αγαπάτε. Να τους φτιάξετε καλά τώρα από τη στιγμή που θα γίνει γίνει η πρώτη αναφορά στα μέσα ενημέρωσης. Να τους κάνετε ρεζίλι όπως σας λέω στο άρθρο μου του Δεκεμβρίου.

http://rippingmygreekfatbody.blogspot.gr/2016/12/11.html

Θα τους αποκαλείτε με τα πραγματικά τους ονόματα και Ξινγκ Ξινγκ σε όλους. Τα παιδιά των μικρότερων τάξεων θα τους φτιάξουν όλους καλά από την στιγμή που θα πάρει δημοσιότητα!
Υ.Γ.1: Μανουλίτσα εσένα μπορεί να μην σε χώσω μέσα αλλά ότι θα σε καταστρέψω μετά από αυτά που έκανες, αφού άνοιξα το blog για να τα διαβάσουν ο Ιάσονας και ο Βασίλης, που δεν με προστάτευσες από όσους ήθελαν να με χώσουν μέσα με εισαγγελική αλλά συνεργάστηκες μαζί τους, θα σε καταστρέψω!

Υ.Γ.2: Εξηντάρη τελικά ήταν συμβολικό το όνειρο που είδε η Λενιώ για εσένα γιατί εκ των υστέρων όπως είπαμε με ανέκοψαν τα σκυλιά τον Δεκέμβρη αλλά ούτε και πήρε δημοσιότητα η ιστοσελίδα μου μέσα στο Πάσχα όπως υπολόγιζα αρχικώς, δεν ασχολήθηκαν ακόμα τα μέσα ενημέρωσης. Συμβολικό το όνειρο της Λενιώς για εσένα Εξηντάρη αυτό ήθελε να της δείξει το υποσυνείδητο της ότι επειδή θα γίνεις χαρούμενος και ευτυχισμένος και θα τους νικήσεις εσύ σου έσκασε την μπάλα με την οποία έπαιζες. Εξάλλου εγώ ποτέ δεν θα σας παρακινούσα να παίξετε μπάλα μέσα στην σχολική αίθουσα. Εγώ το πολύ πολύ Ξινγκ Ξινγκ σε όλους θα σας έλεγα! Συμβολικό το πρώτο κομμάτι στο όνειρο της κ.Λένας. 

Αλλά τουλάχιστον Εξηντάρη-Σεξηντάρη να με βοηθήσετε και οι δύο φετινές έκτες που από του χρόνου θα πηγαίνετε στο Γυμνασίο να βγει καρμπόν αυτό που είδε η Λενιώ να γίνεται στο γραφείο, τον Πούλλακκο δηλαδή να κάθετε μαζεμένος στη γωνία με μια έκφραση πόνου στη φάτσα του. Να με βοηθήσετε και οι δύο έκτες και οι μαθητές και οι γονείς. Να αρχίσετε να βγαίνετε στα μέσα ενημέρωσης να επιβεβαιώνετε αυτά που γίνονταν στο σχολείο και για τον Πούλλακκο(εσείς μου τα λέγατε εξάλλου) και για την πάπια την δασκάλα την Μέλη Κάλλια και για τον Μιχάλη τον Άνθη που με ειρωνεύονταν όλη την χρονιά και όλα τα υπόλοιπα που έχω αποκαλύψει μέχρι στιγμής για τα σκυλιά. 

Θα τους φτιάξετε καλά με αυτό τον τρόπο Εξηντάρη και εσείς και όλοι οι υπόλοιποι οι μαθητές και από τις δύο φετινές έκτες και από τις χρονιές πριν και μετά από εσάς που φοίτησαν στην φιδοφωλιά. Την φιδοφωλιά δεν θα ήθελα να την ενοχλήσουν οι δημοσιογράφοι ευθέως όπως λέω και στο άρθρο μου του Δεκεμβρίου, θέλω να τους προστατέψω μέχρι να δημοσιεύσω όλα όσα είδα εκεί μέσα. Είναι και χώρος σχολείου να κάνουν με μια σχετική ηρεμία την δουλεία τους. Αλλά εσείς που από τον Σεπτέμβρη θα είστε στο Γυμνάσιο και αργότερα στο Λύκειο ή και πιο μεγάλοι μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό τον τρόπο να επιβεβαιώσετε τα όσα γράφω, όσοι από εσάς θέλετε και έχετε το κουράγιο βέβαια γιατί κάποια θέματα από αυτά που αναφέρω είναι και πολύ δύσκολα. 

Εσύ Λεονάρδε μπορείς από την επόμενη σχολική χρονιά να πηγαίνεις και να το επισκέπτεσαι το 7ο Δάφνης όταν σχολάς από το Γυμνάσιο για να αφήνεις τις απλές τις ζωγραφιές σου στην κ.Καΐσερλή που δεν ήθελε να την ενημερώσω για το τι συνέβαινε στο σχολείο και σε όλα τα υπόλοιπα σκυλιά που έγραψαν και υπέγραψαν τερατώδη ψέματα για εσένα στο πρακτικό του συλλόγου διδασκόντων. 

Υπάρχει και εναλλακτική λύση τώρα που το σκέφτομαι για τις απλές τις ζωγραφιές σου να τις μοιράζεις στους συμμαθητές σου στο Γυμνάσιο και αυτοί να τις δίνουν στα αδέλφια τους που πηγαίνουν ακόμα στο 7ο Δάφνης. Ξέρω ότι οι περισσότεροι έχετε αδέλφια ή και φίλους ακόμα εκεί. Και εσύ Λεονάρδε και ο Εξηντάρης, έχετε τις μικρότερες τις αδελφούλες σας αλλά και πολλοί ακόμα αποφοιτήσαντες έχουν αδέλφια, όποτε θα δώσετε τις ζωγραφιές σου σε αυτά και θα αναλάβουν αυτά να τις μοιράσουν στους δασκάλους του 7ου. Από τον Λεονάρδο με αγάπη θα λένε όταν θα τις δίνουν στους δασκάλους του 7ου... να γεμίσει όλο το σχολείο με τα πουτσάκια του Κωνσταντίνου του Λεονάρδου!!! 

Ιt 's Britney bitch! So Gimme More από τις απλές ζωγραφιές του Λεονάρδου!


Εξηντάρη-Σεξηντάρη Αύγουστο μήνα του 2017 που συμπληρώνω αυτό το υστερόγραφο με τις νέες καυλώτικες ενέργειες αγάπης στο φουλ να κατακλύζουν την γη και εγώ να τις αισθάνομαι πριν από όλους μου ήρθε στο μυαλό το παρακάτω τραγουδάκι για εσένα. Και κάθισα και έφτιαξα αποκλειστικά για εσένα το παρακάτω βίντεο. Σαν τους παρακάτω άντρες θα γίνεις όταν μεγαλώσεις... Θα έρχεσαι και εσύ να γυμνάζεσαι όποτε θες στο μεγάλο σπίτι μου στο Γκάζι με την πισίνα, θα έρχεσαι να γυμνάζεσαι μαζί με τον Ιάσονα! Άσε Σεξηντάρη που εκτός από ότι θα γίνεις έτσι όταν μεγαλώσεις, θα μπορείς να έχεις σε λίγο καιρό όποιον καυλοπαιδαρά από αυτούς θες, να περάσεις τέλεια μαζί του Σεξηντάρη! Πάρε το βίντεο και το τραγουδάκι αποκλειστικά για πάρτη σου αγόρι μου!!!