Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Σας γαμάει όλους ο Δίας (1)

Παλιοβρωμιάρα κάλυπτες και τους παιδόφιλους... μόνο και μόνο επειδή είναι δημόσιοι υπάλληλοι του συναφιού σου. Όλα τα φίδια εκεί μέσα που έσταζαν δηλητήριο για τα παιδιά κάλυπταν το ένα το άλλο . Άλλος τα χτυπούσε, άλλος τα κακοποιούσε σεξουαλικά, άλλος έλεγε τερατώδη ψέματα για αυτά, άλλος ενοχλούνταν από το γέλιο τους.

Μαγαράκη και εσύ και η σκουλικιασμένη σου ψυχή, μείνετε εδώ συντονισμένοι και οι δύο. Και εσύ με την σκατουλί σου φάτσα  και η σκουλικιασμένη σου ψυχή και θα σας λυθούν όλες οι απορίες  που είχατε μέσα στον σύλλογο διδασκόντων!


Tα ματώνατε εκεί μέσα τα παιδιά έρποντες σκώληκες!



Και τους γονείς τους θεωρούσατε δευτεράτζες...Αφεντικά και δούλοι σκατά γινήκαμε ούλοι... Την θυμάσαι την ατάκα που πέταξες μπροστά μου για τους γονείς, Mάρθα Ακτύπη, Πόρνη της Βαβυλώνας, υποδιευθύντρια; Έχεις και ωραίο άντρα εσύ Πόρνη. Να δεις που θα τον πάρω και αυτόν. Σιγά μην θέλει να μείνει μαζί σου μετά από όσα θα αποκαλύψω για εσένα στο μέλλον. Του κατσικώθηκες και στην Εύβοια που πήγε για να υπηρετήσει, σε ένα νησάκι τέλοσπάντων που ανήκει διοικητικά στην Εύβοια, με απόσπαση κατά προτεραιότητα ενώ το παλικάρι μου το είπε στο σχολείο τον Σεπτέμβρη την πρώτη μέρα που ήρθα για τα πρακτικά και φώναξα και τον κούκλο τον αστυνομικό τον Τερεζάκη για την καταγραφή συμβάντος ότι ήθελε να μείνει μόνος του. Καλύτερα οι άντρες μόνοι μας είπε κατά λέξη απευθυνόμενος μάλιστα σε μένα, για να πάρετε την γνώμη μου. Τι νομίζεις Πόρνη της Βαβυλώνας εσένα πάνω από το κεφάλι του θέλει να έχει;  Αυτός θα περάσει καλύτερα με εμένα και με τον Τερεζάκη! Να γίνουν τα διάφορα σώματα ασφαλείας μεταξύ τους ένα!

Aχ, δεν θα μπορούσε το ναυτικό να είναι όπως το παρακάτω βιντεάκι που μας έρχεται από την Βραζιλία. Θα υπηρετούσα και εγώ μαζί με τον άντρα σου Πόρνη!