Σάββατο 15 Απριλίου 2017

O Άρχαγγελος Μιχαήλ...

Tα ψυχοφάρμακα, τα χάπια τα έπαιρνα ανελλιπώς μέσα στο σπίτι μου περίπου μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Λίγο πιο πριν είχε επικοινωνήσει και πάλι μαζί μου όχι δια ζώσης αλλά με ηλεκτρονικό τρόπο αυτή τη φορά ο αρχηγός των πνευματικών μου οδηγών, ο φύλακας άγγελος μου, οπότε αυτό που κατάλαβα μόλις μου είπε η Λενιω το όνειρο που είδε με τον Εξηντάρη, επιβεβαιώθηκε. Στην συνομιλία που είχαμε  ρώτησα τον φύλακα άγγελό μου αν έχει διαβάσει το μια σειρά από ατυχή γεγονότα του Λέμονι Σνίκετ και μου είπε όχι. Από εδώ και πέρα καθημερινά ιατρικά βιβλία...

Πρέπει να συμπληρώσω όμως σχετικά με τα ψυχοφάρμακα ότι το minitran που είναι αντικαταθλιπτικό-ηρεμιστικό και που μου το έγραψε ο ψυχίατρος μου διακόπτοντας το abilify άρχισα να το καταπίνω ακόμα και τώρα τον Δεκέμβρη για λίγες μέρες. Δεν θέλω όμως να παίρνω αντιψυχωτικά και φάρμακα που θεραπεύουν την σχιζοφρένεια. Ούτε ψύχωση έχω, ούτε σχιζοφρενής είμαι... Εσείς πως το κόβετε δηλαδή με όλα αυτά που έχω γράψει μέχρι τώρα είμαι ψυχωτικός ή λογικός;

Kookoobadi Kookoobadi 
Kookoobadi Koo Koo Koo... 
I don't care I'm alone 
I am sure I'm not wrong 
Maybe it's hard 
but i'll try to find the way to go on


Ακόμα πρέπει να συμπληρώσω ότι τις τελευταίες ημέρες πριν ανέβουν αυτά τα άρθρα που ήμουν έτοιμος πραγματικά να καταρρεύσω συναισθηματικά άρχισα και πάλι να τα παίρνω τα φάρμακα αυτά που υπέδειξε στην μητέρα μου πριν κάποιες μέρες ο κ.Κοσιώνης ο ψυχίατρος που με ανέλαβε τους τελευταίους μήνες μετά την νοσηλεία μου στο Δαφνί. Το θέμα με τα ψυχοφάρμακα είναι να υπάρχει και λίγο λογική και όχι με το τσουβάλι στους ασθενείς γιατί έχουν και πολλές παρενέργειες. Αν και δεν νομίζω όπως είπα και παραπάνω τα αντιψυχωτικά που πρότεινε ο κ.Κοσιώνης στην μάνα μου να με βοηθάνε. Λίγες μέρες αντικαταθλιπτικά και ηρεμιστικά ή ίσως μια γερή δόση βαλεριάνας που είναι και φυσικό προϊόν θα μου έκανε πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε αντιψυχωτικό. Depolan και Μatepil είναι τα τελευταία φάρμακα που πρότεινε ο Κοσιώνης να πάρω. Και τα δύο έχουν αντενδείξεις, όπως και όλα τα αντιψυχωτικά εξάλλου, για τον διαβήτη και για το σηκώτι με το οποίο έχω πρόβλημα. Συν του ότι δεν πρόκειται να χάσω ποτέ κιλά όσο εξακολουθώ να παίρνω τέτοιες μαλακίες. To μόνο που έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή είναι κάποιος να μου βάλει στο στόμα μου και να με ταΐσει με την αγάπη του.


Πιθανολογώ, χωρίς να ειμαι βέβαιος απόλυτα, γιατί δεν μου το έχει φανερώσει ευθέως, ότι ο αρχηγός των πνευματικών μου οδηγών-ο φύλακας άγγελός μου σε αυτήν την ενσάρκωση ειναι ο ίδιος ο Αρχάγγελος Μιχαηλ. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ λοιπόν παίρνει την μορφή υλικής υπόστασης και έρχεται τις κατάλληλες στιγμές γα να μου δώσει κάποια μηνύματα, χωρίς όμως όπως γράφω και στην εισαγωγή της ιστοσελίδας, να μου πει αυτό που θέλει να μου πει ευθέως, πάντα με κάποιο υπονοούμενο, οπότε και πρέπει να βάζω το μυαλό μου να δουλέψει και συνήθως καταλαβαίνω τι ήθελε να μου πει λίγο αργότερα στο μέλλον.

Tις νευροεπιστήμες ποτέ δεν τις ξεχνάω γιατί μου άρεσαν περισσότερο
πολύ περισσότερο και από τα παιδαγωγικά.



Αυτή τη φορά ο φύλακας άγγελός μου, επικοινώνησε μαζί μου με μηνυματάκια μέσω του romeo, του planetromeo. Όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου εκεί King_of_Greece είναι το ψευδώνυμο μου. Σας θέλω όλους τους όμορφους tops του Romeo μέσα μου...Καλά μην λέμε και υπερβολές, όλους... Θα είμαι πολύ επιλεκτικός εκ των πραγμάτων γιατί θα έχω πολύ μεγάλη ζήτηση. Είπαμε να απολαύσω τώρα το sex, όχι όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, άλλα μην το παραχέσουμε κιόλας. Δεν θα γίνω και σαβουρογάμης. Δεν θα γίνω και ο Τατσόπουλος, δεν θα γίνω και ο Σπαλιάρας που χει πάρει ο ένας την μισή Αθήνα και ο άλλος την άλλη μισή.


Όμορφοι tops μέσα μου σας θέλω εσάς! Όποιος θα είναι μέσα μου από εδώ και μπρος, θα νιώθει όλη αυτή την ζέστη της Αγάπης που νιώθω συνεχώς τώρα να διαπερνάει την ύπαρξή μου και θα ξεχνάει όλο τον πόνο τόσων αιώνων. Και θα μας βλέπει και ο Αρχαγγελος Μιχαηλ και θα χαίρεται, δεν θα στενοχωριεται όπως όλο αυτά τα χρόνια που με έβλεπε να πονούσα. Μου το είχε πει και αυτό ότι στενοχωριόταν και αυτός μαζί μου με όλα αυτά που περνούσα.
Kαι ξέρετε κάτι όπως γράφω και στην άρθρο για την σεξουαλικότητα μου, δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το πράγμα, να μπαίνει κάποιος μέσα μου. Μόλις τώρα τον Αύγουστο του 2016 που άρχισα να νιώθω ξανά τις επιδράσεις των ενεργειών του σύμπαντος και χαλάρωσα τελείως στο θέμα του sex, μόλις τώρα που το δοκίμασα μία φορά για να δω πως είναι. Μόνο τώρα το απόλαυσα. Δεν ένιωθα καθόλου καλά όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν το έκανα και τις τρεις ή τέσσερις φορές συνολικά που το είχα δοκιμάσει στη ζωή μου δεν μου άρεσε καθόλου. 


Άλλα τώρα κάτω και από όλη αυτή την έκρηξη των επιδράσεων και τα 500 πράγματα που έχω στο κεφάλι μου ένιωθα ζαλισμένος και έπρεπε με κάποιο τρόπο να αποφορτιστώ. Βρήκα ένα υπέροχο παιδί escort τον Patrick από την Ισπανία που με φιλούσε και στο στόμα, όχι όπως το τσολί ο Αντώνης που δεν καταδέχονταν καν να μας φιλήσει, και με πρόσεξε πάρα πολύ. Ήταν πολύ ευγενικός και τρυφερός μαζί μου! 

Πρέπει να είσαι πολύ ευγενικός και τρυφερός με τον παθητικό, να τον προσέξεις πολύ ειδικά στην αρχή... Έστω και αν είσαι πιο δυναμικός στην συνέχεια... Και πολύ λιπαντικό, έτσι παιδιά, πολύ λιπαντικό!!! Και φυσικά πολύ μεγάλη καθαριότητα εκ μέρους του παθητικού πριν την πράξη... Για αυτό υπάρχουν τα σπιράλ του μπάνιου και τα πρωκτικά ντους... Για να το απολαμβάνουν όλοι χρειάζεται υγεία, καθαριότητα, ευγένεια και πολύ αγάπη!


Όλες αυτές τις ενέργειες που μας κατακλύζουν λοιπόν απλώς εγώ τις αισθάνομαι λίγο πιο νωρίς από εσάς για να σας προετοιμάσω. Και ξέρετε κάτι  απορώ πως θα νιώθουν οι έφηβοι. Όσοι μπαίνουν πραγματικά τώρα στην εφηβεία, γιατί είπαμε οι υπόλοιποι οι μεγάλοι θα γυρίσουμε σιγά σιγά πίσω σε αυτή την ηλικία. Έτσι και αλλιώς πάντως είναι εκρηκτική από τη φύση της αυτή η ηλικία. Δεχόμαστε και αυτές τις καυλωτικές ενέργειες αγάπης από το σύμπαν. Πραγματικά θα είναι πρωτόγνωρα τα πράγματα για αυτούς σε σχέση με το να ήσουν έφηβος σε άλλη ιστορική περίοδο σε άλλη εποχή... Αυτούς τους εφήβους και όσους ετοιμάζονται να μπουν στην εφηβεία πρέπει να τους προετοιμάσω διπλά λοιπόν...

Τον φώναζα τον αρχάγγελο Μιχαήλ όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια να είναι δίπλα μου... 

Από την γη στον ουρανό 
και από το απίθανο στο πιθανό 
μέσα στο χάος την ακρή για να βρω. 

Και αυτός μου έλεγε 
ότι θες είμαι εδώ 
ότι ζεις να το ζω 

Και όταν πήγαινα να κοιμηθώ 
μου άνοιγε τα μάτια της ψυχής 
μου έστελνε όνειρα 
για να μην αρνηθώ την ομορφιά της ζωής 
και όλων των όμορφων που συναντούσα στην ζωή μου 

Όταν όλα πηγαίναν στραβά τον φώναζα
δεν ήταν αργά 
και αυτός έρχονταν από τη γη στον ουρανό για να με βρει 
ότι θες είμαι εδώ 
ότι ζεις να το ζω 


Τώρα είναι και αυτός Βασιλιάς μαζί με εμένα!


Πάντως ακόμα και έτσι μου αρέσει πολύ περισσότερο σαν ενεργητικός, θα έλεγα ότι μόνο σαν ενεργητικός μου αρέσει όταν το σκέφτομαι και το δοκιμάζω. Γιατί και στην συνέχεια όταν το δοκίμασα άλλη μια φορά πάλι δεν ένιωθα άνετα, μάλλον είμαι πολύ μπερδεμένος στο θέμα της σεξουαλικότητας μου, όπως ήμουν πάντα. Οπότε πάρα πολύ σπάνια θα κάνω εξαιρέσεις σε αυτό για αυτό και κανένας όμορφος bottom αν θέλει να επικοινωνήσει από το romeo καλουδεχούμενος και αυτός! Να είναι όμως όμορφος στην ψυχή του. Όχι σαν τις λυσσασμένες των πάρκων. 
Kαι βασικά και τους tops και τους straight ακόμα ακόμα bottoms θα τους κάνω όταν θα είναι μαζί μου οκ; Γιατί εγώ έτσι γουστάρω να με υπηρετούν και να τον παίρνουν βούτηρο από παντού όλοι από εμένα! To ίδιο θα γίνεται και με τους φίλους μου, τους όμορφους που συνάντησα στην ζωή μου, μεγαλύτερους και μικρότερους. Θα τους υπηρετείτε και αυτούς, είτε θέλουν να τον παίρνουν είτε να τον δίνουν(ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του και όπως αισθάνεται πιο άνετα, δεν θα επέμβω σε αυτό)! Είτε γουστάρουν περισσότερο γυναίκες είτε άντρες... Θα τους υπηρετείτε και αυτούς και εμένα γιατί το αξίζουμε! Δούλες!




Και όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ θα αλλάζω, ώσπου κάποια στιγμή μόνο σαν ενεργητικός θα λειτουργώ. Μέχρι και τα τούμπανα θα με ρουφάνε και θα τα παίρνουν όλα από εμένα! Όλα τα τούμπανα θα γίνονται jacked τώρα μαζί μου! Kαι όχι με την έννοια του μυώδης το jacked. Θα είστε χάλια και ταυτόχρονα ανεβασμένοι μαζί μου!


Μπορούν να μου κάνουν αίτημα φιλίας λοιπόν και στο facebook, όσοι θέλουν να με τιμήσουν με απολαύσεις και εμένα και τους όμορφους φίλους μου

https://www.facebook.com/vjweb33

Να ξέρετε όπως είπα και πριν με το romeo ότι θα είμαι πολύ επιλεκτικός στους ποιους θα αποδεχτώ, εκ των πραγμάτων. Ξέρω ότι οι περισσότεροι θα θέλετε να με συναντήσετε τώρα αλλά δεν μπορώ να πάρω την μισή Αθήνα και τον μισό πλανήτη! Μακάρι να μπορούσα να σας συναντήσω όλους αλλά είναι αδύνατο εκ των πραγμάτων. 

Αφήστε που θέλω να περνάω και ποιοτικό χρόνο μαζί σας όχι έτσι σκέτο ...μήσι. Ωραίο είναι και αυτό δεν λέω, ίσως το κάνω με αρκετούς από εσάς, one night stand, άλλα είναι πιο όμορφο άμα γνωρίσω λίγο και την ομορφιά της ψυχής σας! Να μου μιλήσετε για εσάς, τι έχετε ζήσει, πως περνούσατε όλα αυτά τα χρόνια, να σας γνωρίσω, να παίζουμε και κανένα επιτραπέζιο, να χουχουλιάζουμε το χειμώνα, να κάνουμε μπανάκι στη θάλασσα το καλοκαίρι, να διασκεδάζουμε τις νύχτες. Όλα αυτά τα ωραία της ζωής!

Ίσως με βοηθήσετε μερικοί από εσάς να συμπληρώσω και κάποια άρθρα στο μέλλον. Κάποια θέματα που δεν μπόρεσα να πιάσω μέσα από την δική μου ζωή. Όπως για παράδειγμα ο στρατός, το φανταριλίκι ή τι γινέται με την εργασία στο ιδιωτικό τομέα. Προσωπικά έχω εργαστεί λίγο στον ιδιωτικό τομέα όταν ήμουν φοιτητής σε κάτι εταιρίες έρευνας αγοράς. 

Τώρα πρόσφατα τον Νοέμβρη μου έτυχε και ένα περιστατικό με μια υπάλληλο σε ένα ταχυφαγείο του Συντάγματος. Εκεί που ήθελα να παραγγείλω, τσουπ ο προηγούμενος πελάτης να παρενοχλεί την ταμία. Κάτι την ρώτησε στην αρχή και του είπε η κοπέλα ότι αυτή είναι η δεύτερη δουλειά της γιατί δουλεύει και σαν φιλόλογος κανονικά και άρχισε να της λέει μετά αυτός με αγενέστατο ύφος πολύ εντυπωσιακό και να κοιτάει και τον κολλητό του να γελάνε. Να συνεχίζει να της λέει μαλακίες, διακόπτοντας εμένα που ήθελα να παραγγείλω. Και μετά από λίγη ώρα όταν θα έφευγα και της μίλησα εγώ για να της πω ότι ήταν σπαστικό και αγενές αυτό που της έκανε να ξαναπηγαίνει αυτός και καλά για να παραγγείλει και κάτι άλλο αλλά με σκοπό να την παρενοχλήσει και πάλι... Ε ρε πούστη μου τι την παρενοχλείς την κοπελίτσα μέσα στον χώρο εργασία της και μάλιστα με τόσο άγαρμπο τρόπο. Να κάνεις ίσως φλερτ με διακριτικό, έξυπνο και ευγενικό τρόπο να το δεχθώ. Άλλα όχι να την παρενοχλείς με τόσο άγαρμπο τρόπο γουρούνι! Συγχύστηκε η κοπέλα γιατί ενώ της είπα να μου βάλει τα δικά μου σε δίσκο για να κάτσω μου τα έβαλε σε σακούλα να τα πάρω πακέτο και ενώ της είπα να μου βάλει μόνο κέτσαπ μου έβαλε και μαγιονέζα. Να φανταστείτε και εγώ που έχω όρεξη λόγω και του άγχους, χαλάστηκα τόσο που δεν τα έφαγα όλα όσα παρήγγειλα. Φαλλοκρατικά γουρούνια δεν σέβεστε τίποτα! 


Επτά οι νάνοι και η κοπελίτσα στο πάγκο να παριστάνει τον σαλτιμπάγκο... 
Τα γουρουνάκια γίνανε γουρούνια σε αυτή τη χώρα και αντί για τρία είναι μιλιούνια!

Αν θες βγες και πέστα και εσύ κοπελιά. Δεν ρώτησα το μικρό σου όνομα και έτσι δεν ξέρω πως σε λένε άλλα σου είπα ότι είμαι συνάδελφος δάσκαλος και ετοιμάζω κάτι στο διαδίκτυο για να αλλάξω πολλές νοοτροπίες, αν θες να συνεργαστούμε σου είπα και ότι με έχουν πρήξει και θα προσπαθήσω να αδυνατίσω. Μου ευχήθηκες καλή τύχη. Δεν υπάρχει τύχη μόνο Θεός! Αλλιώς δεν θα έπεφτα πάνω και σε αυτό το περιστατικό 2:30 ώρα τα μεσάνυχτα... 

To παρακάτω videoclip αφιερωμένο σε όλα τα αγόρια και τα κορίτσια του ιδιωτικού τομέα που τα παρενοχλούν φαλλοκρατικά γουρούνια και ξιπασμένοι νεόπλουτοι... Ήρθα σαν το uptown girl να πάρω εκδίκηση για εσάς...



Και μιας και είπα για μεσάνυχτα μπορεί κάποιοι να με βοηθήσετε και με την σήψη που ίσως υπάρχει στον καλλιτεχνικό χώρο... Βρήκα ζωή στα μαύρα τα μεσάνυχτα. Η νύχτα όμως ποτέ δεν είναι αξιοκρατική σε αυτούς τους χώρους... Κόλαση αυτοί οι χώροι... Ποιος είπε ότι είναι άσχημα στην κόλαση...



Ελπίζω επίσης να με βοηθήσετε κάποιοι δημοσιογράφοι και κάποιοι πολιτικοί να βγάλω στην φόρα περισσότερα πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα που μέχρι τώρα παραμένουν κρυφά...


Evyrobody dance! Γράψτε όλοι για τις ζωές σας!



Οι πολιτικοί που λέτε οι περισσότεροι είναι ανέραστοι και κρύοι αλλά υπάρχουνε μωρέ και λίγοι, μερικοί που είναι πιο θερμοί, φαντάζομαι τώρα που θα τους απελευθερώσω και αυτούς από τους φόβους τους, θα θέλουν κάποιοι και από αυτούς να με γνωρίσουν και ποιος ξέρει πως μπορεί να με βοηθήσουν για να ξεσκεπάσουμε και να πολεμήσουμε μαζί όλη την σήψη και την παρακμή! Αν έχετε και έγγραφα που θα αποδεικνύουν όλα όσα θα μου λέτε όπως κάνω και εγώ με τα περισσότερα θέματα από εδώ ακόμα καλύτερα!!! 

Mε κάποιους πολιτικούς, τώρα που θα τους αλλάξω και αυτωνών τα μυαλά, σκέφτομαι να κάνω κιόλας και κάποια συμβολικά videakia στο μέλλον με πρωταγωνιστές εμένα και αυτούς μαζί και να τα ανεβάσω εδώ. Για να δούμε αν θα με βοηθήσουν....  Eίμαι σίγουρος ότι αρκετοί από αυτούς θα φανερωθούν τώρα που δεν θα έχουν κάτι να φοβηθούν αν είναι gay ή bi. Είστε πολλοί πολιτικοί που φιλάτε αγόρια και σας αρέσει!

Kαι ποιος ξέρει που λέτε τι άλλα φαινόμενα σήψης μπορεί να καταφέρω να αντιμετωπίσω από εδώ μέσα... Τι να σας πω μπορεί στο τέλος τέλος να καταφέρουμε να ξεσκεπάσουμε και διάφορα κυκλώματα και να σταματήσουμε και το οργανωμένο έγκλημα. Ας πιάσουμε πρώτα όμως όλα αυτά τα θέματα τα ιδεολογικά και της καθημερινότητας που έτσι και αλλιώς αυτά είναι που μας ταλανίζουν όλους, τους περισσότερους δηλαδή, και μετά ίσως θα πάμε και στην κορυφή του παγόβουνου. Δεν ξέρω ίσως. Έμενα με ενδιαφέρει να σταματήσω την βία και το μίσος κυρίως και να κάνω και τα παιδιά και τους εφήβους να γελάνε. Θα δούμε για τα υπόλοιπα.

Πάντως θα συνεργαστώ με όλους με φωτεινούς αστυνομικούς, με φωτεινούς δικαστικούς λειτουργούς, με όλους, με όλους. Να βγάλουμε όλη την βρωμιά και την δυσωδία στην φόρα και να αποτελειώσουμε μια και καλή με όλους τους σκοτεινούς. Δεν χρειάζεται να έχετε το ίδιο στυλ με εμένα όταν θα τα γράφετε ή όταν θα τα γράφουμε μαζί, να είστε τόσο σκληροί. Ο καθένας έχει το δικό του στυλ. Ούτε να βάζουμε παντού videoclips. Αρκεί να βγουν όλα στην φόρα. Να τους ξεμπροστιασουμε. Και να δείξουμε τον δρόμο σε όλο τον πλανήτη. 

Λοιπόν σας κάνω πάσα την μπάλα, και κάντε παιχνίδι και εσείς τώρα! Γράψτε και αποκαλύψτε τα όλα, όλοι οι φωτεινοί, κάντε και εσείς παιχνίδι για να ζήσετε και να νιώσετε ελεύθεροι!              
Ποτέ δεν ήμουν καλός στα αθλήματα αλλά θυμάμαι ότι στο κατηχητικό παίζαμε καμιά φορά ποδόσφαιρο. Μια μέρα θυμάμαι χαρακτηριστικά που είχαμε πάει εκδρομή και έπαιζα μαζί με τον κ.Κυριάκο και το είχα ευχαριστηθεί πάρα πολύ. Είδατε δεν ήμουν ποτέ καλός αλλά έπαιξα και εγώ λίγες φορές. Λίγο μπάσκετ με τον Λευτέρη στο Μοσχάτο και λίγο ποδόσφαιρο με τον κ. Κυριάκο στο κατηχητικό! Τώρα φαντάζομαι που θα έχω πιο πολύ ελεύθερο χρόνο θα μπορώ να παίζω και πάλι περισσότερο. Eιδικά άμα αδυνατίσω κιόλας λίγο και έχω περισσότερες αντοχές. Μ αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιριστές... Μπορείτε να με καλέσετε στα αποδυτήρια καμιά μέρα να το γλεντήσουμε!



Όσον αφορά τώρα αυτούς που θέλουν να με συναντήσουν για να απολαύσουμε τη ζωή δεν με ενδιαφέρει η ηλικία σου, από 11 που μπαίνουν οι περισσότεροι στην εφηβεία και έχουν ορέξεις για συνουσιασμό μέχρι 111, αρκεί να έχεις ακόμα και σε αυτή την ηλικία όρεξη για συνουσιασμό! Είμαι πουτάνα το λέω δυνατά γουστάρω να γαμιέμαι με γέρους και τεκνά!

Σημείωση: Όταν ακούτε τις ροζ ακρίδες να βάζετε τα ακουστικά σας παρακαλώ! Όχι με τα ηχεία όπως τα άλλα τραγούδια. Μην γίνουμε ρεζίλι σε όλη την γειτονιά! Και τις ροζ ακρίδες σιωπηρά παρακαλώ όπως και με τον γραπτό μου λόγο... Και να σκάτε στα γέλια με τα ακουστικά, να σας βλέπουν οι σκοτεινοί μέσα στις οικογένειες σας και να σας κοιτάνε με ξινισμένη φάτσα... Τώρα θα γίνουν μάχες και μέσα στις οικογένειες μεταξύ φωτός και σκότους ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας κτλ. Άλλοι θα ταχθούν με το μέρος μου και θα σκάνε στα γέλια και άλλοι θα έχουν ξινισμένη φάτσα...

Κατά τ'άλλα δεν με ενδιαφέρει ο σωματότυπός σου ή αν είσαι αγόρι ή κορίτσι. Προφανώς και θα δείξω μία προτίμηση προς τα αγόρια και τους άντρες, αλλά ποιος ξέρει και τι όμορφες θεές κυκλοφορούν εκεί έξω!

Eξάλλου εγώ δεν έχω μάθει να σταμάταω, εγώ δεν μοιάζω με κανέναν! Είμαι πολυ brutal!

Δεν με ενδιαφέρει αν ήσουν μέχρι τώρα gay, bi ή straight, αν είσαι παντρεμένος ή ανύπαντρος, αν έχεις πολλούς φίλους ή λίγους ή δυνατές στις Σοφοκλέους μετοχές, δε πα να είσαι και ο πρωθυπουργός ο ίδιος, δε πα να είσαι και ο Σχοινάς. Πρέπει να έχεις αυτό το κάτι που θέλω!Αυτό το κάτι που θέλω, που θα με κάνει σαν τρελή να σε θέλω!  
Να εντοπίσω μέσα από το δικό σου λογαριασμό κάτι όμορφο. 
Να κρύβεις μέσα σου ομορφιά και φως. Όχι το σκότος! 


Άμα δεν έχεις αυτό το κάτι που θέλω, άστο καλύτερα... Όλοι οι άντρες ίδια φάτσα τάζετε ουρανούς με τ άστρα! Θα περάσω καλά μόνο με τους όμορφους που ερωτεύτηκα στην ζωή μου. Καλύτερα οι δύο μας όμορφοι! Εσάς θέλω εγώ! Όχι όλους αυτούς που θα με γνωρίσουν τώρα!



Εκεί στον λογαριασμό μου στο facebook θα με  βρείτε και εσείς όμορφοι. Ίσως με βρείτε και στον λογαριασμό μου με το πραγματικό μου όνομα εσείς που θα αποκαλύψω αύριο και όχι στο λογαριασμό με το ψευδώνυμο μου. Σας σκέφτομαι πάντα αλλά να μου θυμίζετε ποιοι είστε και εσείς όμως, γιατί γίνεται το χάος μέσα στο μυαλό μου αυτή την στιγμή και μπορεί να έχω ξεχάσει κάπως την μορφή σας... 



Σβήνει κι έρχεται η μορφή σας 
Μα δεν πειράζει, νύχτα είναι θα περάσει 
κι ίσως αύριο το πρωί να σας έχω ξεχάσει 
Θεέ μου, τι ψέμα, δε σας έχω ξεπεράσει 
Νιώθω μια μελαγχολία, στην καρδιά καταγγελία 
τα κεριά σκιές απλώνουν, οι αναμνήσεις με θυμώνουν

Eιδικά κιόλας αν θέλει να με βρει κανένας μαθητής που είχα πολύ παλιότερα είτε τον αναφέρω εδώ, είτε όχι, που τώρα θα έχει αλλάξει κιόλας πολύ η μορφή σας  και θα έχετε γίνει ακόμα πιο όμορφοι, να μου θυμίζετε σχολείο, τάξη και όνομα που βρισκόμουν μαζί σας. Γίνεται το χάος όπως βλέπετε και εσείς στη ζωή μου, δεν γίνεται να τα θυμάμαι όλα, όλα. Δεν είμαι και Θεοοοός! Έχω κρατήσει φωτογραφίες από όλα τα σχολεία, εκτός από την Τρίπολη και την Καλλιθέα που δεν είχα τάξη αλλά δεν έχω κρατήσει όλες τις καταστάσεις με τα ονόματα, οπότε να μου θυμίζετε παιδιά!




Tον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook θα τον έχω πιο πολύ για να δεχθώ φίλους που με γνωρίζουν από παλιά. Παλιούς γνώριμους όπως συγγενείς, μαθητές, γονείς, συμφοιτητές που με έχουν γνωρίσει από παλιά. Ίσως να δεχθώ και φίλους φίλων. Θα δούμε... Kαι συναδέλφους θα δεχθώ. Μανωλακάκη Γάννη από το Ζεφύρι είσαι πολύ καλό και άξιο παλικάρι. Αν θες πετάγομαι καμιά βόλτα μέχρι την Κρήτη που αν δεν κάνω λάθος είσαι τώρα να μου δείξεις τα "αξιοθέατα" του νησιού περνώντας μερικά βράδια μαζί σου. Nομίζω ότι όπως ο D'Angelo you have something you want to show me....

Kαι από ότι μαθαίνω Μανωλακάκη Γιάννη πλην από τα αξιοθέατα του νησιού εκτός αν πρόκειται για συνωνυμία έχεις να μας δείξεις και πρωτοπόρα εκπαιδευτικά προγράμματα. Μπράβο σου που μετά από το Ζεφύρι κάθισες και έφτιαξες μαζί με τους άλλους δύο τους συναδέλφους όπως λέει το άρθρο ένα σχολείο πρότυπο για όλη την Ελλάδα. Θα έρθω σίγουρα να σας επισκεφθώ να δω τι δουλειά κάνετε και από κοντά!

Ένα αλλιώτικο σχολείο στο ορεινό Ρέθυμνο. 


Και μόνο οι όμορφοι λοιπόν που συνάντησα στη ζωή μου από το παρελθόν να είναι δίπλα μου, όσοι θέλουν από αυτούς τουλάχιστον, φτάνει και μου περισσεύει.Ήμουνα τόσο μόνος στη ζωή μου και τώρα θα αποκτήσει όλο αυτό που προσπαθώ να κάνω τόση δημοσιότητα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να το αφομοιώσω.Θα νιώθω όπως ο Mike Posner που πήρε ένα χαπάκι στην Ιμπίζα για να δείξει στον Avicii πως είναι cool. 


You don't wanna be high like me 
Never really knowing why like me 
 You don't ever wanna step off that roller coaster and be all alone 
You don't wanna ride the bus like this 
 Never knowing who to trust like this 
You don't wanna be stuck up on that stage singing 
 All I know are sad songs, sad songs.

Mε εσάς θέλω όμορφοι να χουχουλιάζω τον χειμώνα και να σας βάζω και να χουχουλιάζεστε και μεταξύ σας. Τόση ομορφιά δεν θα την αντέξει αυτός ο πλανήτης! To γνωρίζω ότι νιώθετε μόνοι όμορφοι! Σαν γατάκια που θέλουν συνεχώς χαδάκια είσαστε! Όλα τα γατάκια θα τα φροντίζω εγώ τώρα. Θα χουχουλιάζουν μαζί μου!


Κωνσταντίνε όμορφε από το παιδαγωγικό, γνωρίζω ότι δεν περνούσες καλά στο στρατό. Ότι σε έκαναν να υποφέρεις. Είδες όλα τα γνωρίζω. Μακάρι να ήμουν δίπλα σου τότε. Έλα να μου τα πεις τώρα, τι ακριβώς περνούσες, να ξεχάσεις τον πόνο και αυτής της ζωής και όλων των προηγούμενων. Θα κλαις και εσύ όταν τα θυμηθείς. Μόνο στην αγκαλιά μου θα τα ξεχνάς όλα. Και άμα δεν θες να με αγκαλιάσεις έλα να συνεργαστούμε, έλα απλώς και μόνο να τα γράψουμε όλα εδώ. Να πάρουμε το παραμύθι από την αρχή και στο φανταριλίκι. 


Να τους τρελάνεις όλους τώρα εσύ κανονικά, 
με τα μαγικά σου τα κόλπα, μην τρελαθείς. 
Τίποτα δεν έχεις να φοβηθείς, με τα όνειρά σου για όπλα!


Kωνσταντίνε να το ξέρεις όμως ότι εσένα σε είχα ερωτευθεί περισσότερο από όλους και από τον κ. Κυριάκο τον κατηχητή μου και από όλους όσους αναφέρω ή θα αναφέρω αργότερα εδώ μέσα που απλά τους συμπάθησα πολύ ή πάρα πολύ. Πραγματικά δεν ξέρω πως θα μπορέσω να σε συναντήσω. Το φοβάμαι. Είναι από τα λίγα πράγματα που φοβάμαι πλέον. Θα τρέμω, θα σπαρταράω σαν το ψάρι κυριολεκτικά, όπως και το ζώδιο μου . ΙΧΘΥΣ Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ. Να το ξέρετε και ο Ιησούς είχε γεννηθεί την άνοιξη παρόλο που το γιορτάζουμε συμβολικά 25 Δεκεμβρίου λόγω αρχαιοελληνικής παράδοσης. Σαν ένα ψάρι σε μια θάλασσα πλατιά θα τρέμω. Μία θάλασσα πλατιά και τόσο βαθιά...


Υπήρχαν και παιδόφιλοι μέσα στο σχολείο στην Δάφνη, στην φιδοφωλιά, στο σκότος το απύθμενο, υπήρχαν παιδόφιλοι που παρενοχλούσαν μέσα στην διδακτική αίθουσα και παιδιά κάτω των 11 ετών, που δεν έχουν καν μπει στην εφηβεία. Όχι ότι επιτρέπεται να παρενοχλείς τους εφήβους. Πρέπει να τους σέβεσαι απόλυτα και αυτούς! 

Αυτό το σκουλήκι που τώρα πρέπει να βρίσκεται στο 39ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, σύμφωνα με τις φετινές τοποθετήσεις για τους πληροφορικάριους από την Ά Άθήνας και συμπληρώνει και ωράριο και σε δεύτερο σχολείο, παρενοχλούσε και κακοποιούσε μέσα στη διδακτική αίθουσα και τα μικρότερα παιδιά αλλά και τους νεαρούς εφήβους. Τους μαθητές δηλαδή και τις μαθήτριες της Πέμπτης και της Έκτης. Περισσότερο δε παρενοχλούσε τα κορίτσια. Αρέσκονταν στα κορίτσια το σκουλήκι. Ο ίδιος μου τα είπε, πλαγίως, όταν τον ψάρεψα με τον τρόπο μου. 

Γενικά πάντως στον χώρο εργασίας πρέπει να σέβεται ο καθένας απόλυτα ο ένας τον άλλο. Ακόμα και οι ενήλικες μεταξύ τους. Πόσο μάλλον όταν έχεις να κάνεις με παιδιά και εφήβους. Για να γίνονται τέτοια πράγματα στο Δημοτικό, ποιος ξέρει τι γίνεται μέσα στα Γυμνάσια και στα Λύκεια! Ίσως να μου τα πείτε κάποιοι μαθητές διά ζώσης τώρα, να με βοηθήσετε να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή όλο αυτό το βούρκο και να κόψουμε μαχαίρι όλη αυτή τη σήψη. Ίσως μου τα πείτε και κάποιοι γονείς μαθητών. Θα συνεργαστώ με όλους και τους γονείς και τους μαθητές, όπως συνεργαζόμουν με αυτούς και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Να συμπληρώσουμε την ιστοσελίδα μου μαζί. Να γράψουμε μαζί κάποια αρθάκια στο μέλλον που θα πολεμάνε όλο αυτό το σκοτάδι.
 

Tου έκανες και καταγγελία παλιοβρωμιάρα ότι τους έβαζε λέει θρίλερ την ώρα της Πληροφορικής. Αυτό σε μάρανε καημένη! Όχι ότι τα κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά και ότι τα άφηνε να βλέπουν πορνογραφικό υλικό! Τα θρίλερ σε μάραναν! 



Παρεπιμπτόντος και εγώ είχα την άποψη παλιότερα ότι τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι δεν επιτρέπεται για τα πρώτα και δεν είναι καλό για τους δεύτερους να βλέπουν σκληρές εικόνες είτε κατασκευασμένες μέσα σε ταινίες, είτε αληθινές από την πραγματικότητα μας. Αλλά τώρα μετά από όλη αυτή την πορεία ζωής άλλαξα γνώμη και πιστεύω ότι πρέπει να τα δούμε όλοι, ειδικά όσα συμβαίνουν στην πραγματική ζωή, ώστε να μην ξανασυμβούν από εδώ και μπρος... Όλες αυτές οι σφαγές και όλη αυτή η φρίκη... Αυτοί καυλώνουν να σκοτώνουν. Φαίνεται μέσα στα μάτια τους... Και βάζουν και μικρά παιδιά να το κάνουν... Θα την φάτε όλη την φρίκη κατάμουτρα. Θέλω να τα δουν όλοι όταν θα μπαίνει εδώ όλος ο πλανήτης και όλο το σύμπαν! Μια δόση φρίκης την πήρατε ήδη αλλά προς το παρόν για να μην σας χαλάσω άλλο αντί να βάλω κάποιο βίαιο βίντεο και εδώ θα βάλω ένα αγαπημένο μου remix από τους Video Violence...


Όλα αυτά υπόψιν τα είχα πει και στην μάνα μου για το τελευταίο σχολείο και για τον παιδόφιλο, και για την παλιοβρωμιάρα την θεούσα την διευθύντρια που την ενοχλούσε η επικοινωνία και το γέλιο των παιδιών που μαζί με την Φωτεινή-Σκοτείνη την δασκάλα των Αγγλικών έγραψαν τερατώδη ψέματα τον Μάιο στα πρακτικά του συλλόγου διδασκόντων για τον Κωνσταντίνο, τον μαθητή μου με την υψηλή πνευματικότητα που είχε ζωγραφίσει το σύμπαν και το ταοικό σύμβολο του καλού και του κακού στο χέρι του και για την σκατούλα τον γυμναστή που σαπίζει στο ξύλο τα παιδιά και για την Πόρνη της Βαβυλώνας την υποδιευθύντρια που ήταν πεισμωμένη όλη την χρονιά μόνο και μόνο επειδή τα έβαλα και τσακώθηκα με την σκατούλα που σαπίζει στο ξύλο τα παιδιά, τα είχα πει όλα στην μάνα μου και δεν με πίστευε! Άνοιξα μέχρι και το blog και πάλι δεν με πίστευε.

Τώρα δεν σε πιστεύω εγώ μανουλίτσα! Πιστεύω μόνο παραμύθια λαϊκά!




Γνώριζε όλα όσα είχα περάσει στην ζωή μου μέχρι τώρα, από 5 χρονών, της τα έλεγα όλα, όλα. Ειδικά στην μάνα μου τα έλεγα όλα με κάθε λεπτομέρεια και όλα όσα περνούσα στο τελευταίο σχολείο της είπα και πάλι δεν με πίστευε. Κατάλαβε ότι κάτι γίνεται το καλοκαίρι τον Αύγουστο που τα έγραφα και με πίεζε ακόμα περισσότερο να παίρνω τα ψυχοφάρμακα που σε συνδιασμό με την στενοχώρια για όσα συνέβαιναν στο περσινό σχολείο μου προκάλεσαν διαβήτη! Μου τα έφερνε με ένα ποτήρι νερό και μου τα έβαζε μέσα στο στόμα. Σκατά! Σκατά! Σκατά! Όλη η ζωή μου σκατά!
                 

Εξηντάρη-Σεξηντάρη εσύ τρέλανε τους όλους αγόρι μου! Που είδε η Λενιώ το όνειρο ότι παίρνει το στυλό και το καρφώνει και σου σκάει την μπάλα με την οποία έπαιζες μέσα στην αίθουσα από την πολύ της σύγχυση. Τρέλανε τους όλους και μετά έλα στο σπίτι που θα νοικιάσω στην Δάφνη να δώσουμε καυτά φιλιά ο ένας στον άλλον!!! Είμαι γιατρούλης, νευροχειρούργος όπως λέει και ο Brent Corrigan και σιγά, σιγά θα σας δώσω πίσω και την μνήμη σας! Με καυτά φιλιά θα σας την δώσω την μνήμη σας πίσω! Θα γελάμε και θα κλαίμε όταν θα τα θυμόμαστε...


Aυτή την νοητική εικόνα μου στέλνει ο Θεός για εσένα Εξηντάρη. Είμαστε στο καναπέ εγώ κάθομαι, είμαστε αγκαλιά, και δίνουμε φιλιά ο ένας στον άλλο. Δεν μου την έχει στείλει για κανέναν άλλο αυτήν την εικόνα ο Θεός για μεγαλύτερο ή μικρότερο. Ακόμα και για αυτούς που ερωτεύθηκα. Σε όλη μου την ζωή μόνο για εσένα Σεξηντάρη! Όπως καταλαβαίνεις είσαι glorious Εξηντάρη! Είσαι από αυτούς που σε λίγο καιρό θα μοιραστώ την χαρά της νίκης, την δόξα και τα πλούτη!

Ποιος ξέρει Εξηντάρη τι σου είχε κάνει η Λενιώ σε προηγούμενη ζωή σου για να της την πεις από την Ά Δημοτικού! Ενώ εμένα με συμπαθούσες. Θυμάσαι που το είχα πει μπροστά και στην φράουλα και στη μαμά σου, τότε που με είχες αναστατώσει με το περιστατικό με το διαλυτικό του μπλάνκο που είχες αδειάσει μέσα στην αίθουσα και είχαμε ψιλοζαλιστεί όλοι και μετά σε πήγα στο γραφείο της φράουλας... Το ξέρω ότι με συμπαθεί είχα πει. Και εγώ σε συμπαθώ Σεξηντάρη! Ένας είναι ο Σεξηντάρης, αναγνώστες, πάνω στη γη. Ήρθε από άλλο πλανήτη και αυτός για να αλλάξουμε μαζί τον κόσμο σαν την Σεξωγήινη!!!


Και επειδή είσαι και Σεξηντάρης και όλοι θα θέλουν να σε γνωρίσουν θα έχεις όποια γυναίκα ή άντρα του πλανήτη θες τα επόμενα χρόνια. Θα μπορώ να σου γνωρίσω και τους παίκτες του Θρύλου μιας και είσαι και ο Ολυμπιακός. Τους παίκτες μπάσκετ, ποδοσφαίρου, βόλεϊ, πόλο και τις δίμετρες ξανθές Cheerleader μαζί! Αυτές θα τις γνωρίσω και στην συμμορία του γέλοτος που το θέλουν τόσο πολύ!

Παρόλα αυτά δεν θέλω να πάρουν τα μυαλά σας αέρα όλα σας, και οι δύο Έκτες... Το σχολείο και τα μαθήματα σας στο Γυμνάσιο κανονικά. Να με βγάλετε ασπροπρόσωπο στο Γυμνάσιο! Να είστε άριστοι ή σχεδόν άριστοι. Πάνω από 16 Μ.Ο. θέλω οπωσδήποτε στο Γυμνάσιο! Μην τα φορτώσετε στο κόκκορα γιατί θα στενοχωρηθώ... Τραγουδάκια εσένα περισσότερα Εξηντάρη θα σου αφιερώσω όταν τα γράψω αναλυτικά... οκ; Δυναμικά τραγουδάκια σκέφτομαι να βρω για εσένα Εξηντάρη όχι συγκινητικά... Τα δυναμικά σου ταιριάζουν καλύτερα εσένα... 

Όσο για εμένα μιας και δεν είμαι Ολυμπιακός αλλά εθνική Ελλάδος και αγαπάω βέβαια και όλο τον πλανήτη θα μου γνωρίσω τους παίκτες μπάσκετ, ποδοσφαίρου, βόλεϊ και πόλο όλων των υπολοίπων ομάδων... Και όσον αφορά τα κριτήρια μου στις γυναίκες δεν θα είναι τόσο αυστηρά, ούτε δίμετρες τις θέλω, ούτε ξανθές απαραίτητα, ούτε cheerleader. Αρκεί να πέφτουν χαμηλά όσο θα τους τον σφυρίζω φυσώντας σαν μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος που είμαι(whistleblower)! Get low when the whistle blows κορίτσια αν θέλετε να με γνωρίσετε!
Σε αγαπάω Εξηντάρη. Σε αγαπάω πολύ ρε φίλε. Εκτός από Σεξηντάρης είσαι και πολύ γλυκός. Πάρα πολύ γλυκός. Ήμασταν μαζί στις Πλειάδες φίλοι και ήμασταν ευτυχισμένοι, δεν μας βασάνιζαν όπως εδώ στη γη. Εσύ θα είσαι αυτός που θα μου δώσει το πρώτο μου φιλί τώρα που θα γίνω διάσημος. Την πρώτη αγκαλιά την χρωστάω σε ένα αλάνι που θα το γνωρίσεις από εδώ αύριο και αργότερα και από κοντά... Πάρε και το πρώτο τραγουδάκι τώρα... 

Είχα ένα όνειρο κάποτε να μετατρέψω αυτό τo αγρόκτημα που είχα στο παράξενο επίπεδο του υποσυνείδητου, αυτό το αγρόκτημα μέσα στην έρημο, αυτό το διψασμένο αγρόκτημα που το έκαιγαν οι ακτίνες του ήλιου, κάτω από αυτή την ζωή της αιωνιότητας που έκανε τα πάντα να μοιάζουν αχανή και αληθινά... Είχα ένα όνειρο να μετατρέψω αυτό το διψασμένο αγρόκτημα σε ωκεανό, σε παλιρροϊκό κύμα... Αν είχα μια αγάπη στην έρημο, το αγρόκτημα θα την κατάπινε όλη. Αν είχα ένα ωκεανό στο χέρι μου το αγρόκτημα θα το κατάπινε όλo. Δεν έχει νόημα να μιλάς για αγάπη κάτω από τον καυτό ήλιο, στην μέση της ερήμου. Είχα ένα όνειρο να μετατρέψω αυτό το διψασμένο αγρόκτημα σε ωκεανό, σε παλιρροϊκό κύμα που θα τα σαρώσει όλα... Νομίζω ότι θα τα καταφέρω αν σε έχω μαζί μου Εξηντάρη...



Tην έμπνευση για πολλούς από τους χαρακτηρισμούς μου την έδωσε ο περσινός μου μαθητής ο Κεραμάρης... Δείτε το άρθρο Ένα ευχαριστώ(2) που ανέβασα στις 4 Μαρτίου στα γενέθλία μου.



Όσο για τα ζουζούνια που χρησιμοποιώ συχνά στην ιστοσελίδα μου αυτήν την έμπνευση μου την έδωσε ο ίδιος Αρχάγγελος Μιχαήλ, όποιος θέλει μπορώ να του δείξω από κοντά τα μηνύματα που μου έστελνε στο κινητό τότε που με συναντούσε στην Γλυφάδα διά ζώσης. Εμένα γενικότερα μου αρέσουν πιο πολύ τα γατάκια και τα τιγράκια, παρά τα ζουζούνια, μάλλον γιατί όταν ήμουν εκεί στις Πλειάδες είχα εξελιχθεί από τα αιλουροειδή. Και επειδή ο φύλακας άγγελός μου, μου υπέδειξε και κάτι άλλο τότε με τα μηνυματάκια που μου έστελνε μου είπε να κάνω κάτι εξετασούλες στο μέλλον, μάλλον για να μην φοβάται κανένας από όσους με συναντήσει τώρα. Ορίστε να και οι εξετάσεις:





Εντάξει τις έκανα όλες, όλες και είμαι εντελώς καθαρός! Ούτε Σύφιλη (VDRL), oύτε ηπατίτιδες, ούτε ΗΙV, ούτε χλαμύδια, ούτε γονόρροια,  ούτε έρπητας(ΗSV). Το μόνο που μου βγήκε και το δείχνω γιατί θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής και διαφανής με όλους είναι ουρεόπλασμα και μυκόπλασμα που όμως αν ψάξετε κάτι άρθρα στο διαδίκτυο αποτελούν μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας του οργανισμού και μου το επιβεβαίωσε αυτό και η δερματολόγος μου. Δεν είναι τίποτα αυτά μου είπε, να μην ανησυχώ. Ακόμα και για τις έγκυες συνήθως δεν δίνουμε καν αντιβίωση για αυτά μου είπε. 


Και για να πούμε και κάποιες αλήθειες και πάνω σε αυτό το θέμα τις οποίες δεν τις βγάζω από το μυαλό μου... Προς το παρόν ας το αφήσουμε το θέμα του αν ο HIV είναι κατασκευασμένος ιός σε ανθρώπινα εργαστήρια, γιατί μέχρι και αυτό έχει διαρρεύσει πρόσφατα... 

Dr. Robert Gallo: I Created Aids To Deliberately Depopulate Humanity


Πριν κάποια χρόνια όταν ήμουν φοιτητής είχα δηλώσει να πάω εθελοντής στην ΜΚΟ Κέντρο Ζωής που παρέχει στήριξη στα οροθετικά άτομα... Να η ιστοσελίδα τους:


Βέβαια πρέπει να σας πω ότι τσακώθηκα και με αυτούς στο τέλος γιατί οι άνθρωποι ήτανε γκάου, η υπεύθυνη δηλαδή ψυχολόγος ή κοινωνική λειτουργός δεν θυμάμαι, η υπεύθυνη για τους εθελοντές. Μας είχαν λοιπόν λίγες μέρες με σεμινάρια από ειδικούς επιστήμονες. Και εκεί που θα τέλειωναν μια μέρα πριν τελειώσουν ήθελα να φύγω λίγο πιο νωρίς γιατί είχα εξεταστική την επομένη και ήθελα να διαβάσω για ένα σημαντικό μάθημα που θα έδινα. Ζήτησα με ευγένεια να φύγω λίγο πιο νωρίς λοιπόν, μια δυο ώρες πιο νωρίς και ξέρετε τι μου είπε η γκάου άμα φύγω να μην ξαναπατήσω... Ε και εγώ έφυγα και δεν ξαναπάτησα! Όλες οι ΜΚΟ είστε για τον πούτσο!

Παρόλα αυτά μου έμειναν κάποια πράγματα από τα σεμινάρια που μου έκαναν εντύπωση και δεν τα λένε στον κόσμο. Ότι πω είναι για τον HIV και όχι για όλα τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Δεν είμαι ειδικός σε αυτό το κομμάτι, για να μιλήσω για όλα... Ότι μας είπαν θα σας μεταφέρω... Μας είπαν λοιπόν ότι είναι πολύ δύσκολο να κολλήσεις τον ιό με το στοματικό έρωτα, μόνο αν έχεις ουλές κτλ. Και ότι τα οξέα του στομάχου ακόμα και αν καταπιείς το σπέρμα τον καταστρέφουν. Και μας είπαν και κάτι άλλο ότι είναι ακατόρθωτο να κολλήσεις τον ιό όταν λειτουργείς μόνο σαν ενεργητικός. Αυτό μου φαίνεται λογικό, πάρα πολύ λογικό και εμένα γιατί από που θα διεισδύσει ο ιός όταν λειτουργείς σαν ενεργητικός;

Άρα αυτοί που πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ εν τέλει, όσον αφορά τον HIV πάντα, δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα και αν κάτι δεν το γνωρίζω δεν θα μιλάω για αυτό, αυτοί που πρέπει να προσέχουν είναι όσοι έχουν τον παθητικό ρόλο είτε είναι γυναίκες είτε άνδρες. Βέβαια σε λίγα χρόνια με την αλλαγή που γίνεται στη γη θα εξαλειφθούν όλες οι ασθένειες αλλά μέχρι να γίνει αυτό αν θέλετε να συμμετέχετε στα παιχνίδια με εμένα και με τους φίλους μου και ειδικά αν θέλετε να λειτουργήσετε εσείς σαν ενεργητικοί θα έχετε μαζί σας ταυτοτητούλα και πολύ πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις και ειδικά τις πέντε πρώτες που έκανα και εγώ(VDRL, ηπατίτιδες, ΗΙV) αλλιώς βάλε καπότα αν θες να γαμηθείς να 'σαι ασφαλής!


Ματατζήδες ισχύει και για εσάς αυτό! Θα έχετε μαζί σας εξετασούλες αν θέλετε να μου κάνετε κάτι παραπάνω, από απλά παιχνιδάκια και φιλάκια. Αλλιώς με προφύλαξη! Είπαμε πολύ σπάνια θα κάνω κάτι σαν παθητικός αλλά με εσάς μπορεί να κάνω μια εξαίρεση και να σας κάτσω γιατί είστε και γαμώ τα παιδιά! Πάντως να ξέρετε Ματατζήδες θα τους γαμάμε όλους μαζί τώρα και με την βοήθεια της Britney και τους αναρχικούς και όλους όσους μας ταλαιπωρούν στη ζωή μας...