Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

H μητέρα Νεκτάριος...

η κρίση της Δευτέρας Παρουσίας και ο Αντίχριστος!  Έτσι όπως ακριβώς τα λες στην αρχή της ομιλίας είναι μητέρα Νεκτάριε!
                                                                     
               
Έτσι θα σας κρίνω! Η κρίση μου θα είναι χωρίς έλεος! Πολύ σκληρή! Όσοι σκληρότητα είχατε μέσα σας με αυτή την σκληρότητα θα σας κρίνω και εγώ!

Μητέρα Νεκτάριε ο αντίχριστος, δεν ήταν ένα πρόσωπο, ήταν ένα σύστημα, το matrix στο οποίο μας είχαν βάλει να ζήσουμε, υποδουλωμένοι κάτω από τα χρήματα και το συναίσθημα του φόβου, και τον εγωισμό και την υποκρισία.

Νάτος ο αντίχριστος! Αυτός είναι σας τον έχω ήδη δείξει σε προηγούμενο άρθρο μου. Νάτο το μικρότερο το κερατάκι:

h
ttp://rippingmygreekfatbody.blogspot.com/2012/04/k.html


Μόνη σου τα λες μητέρα Νεκτάριε (από το 23:30 μέχρι το 26:30) και συμφωνώ μαζί σου:

«Προσέξτε διότι θα πλανηθείτε! Σαν παγίδα θα την πάθετε! Αν δεν προσέχετε πως πέφτει το λιοντάρι μες στη παγίδα που στήνουν οι θηρευτές. Ανοίγουν μια παγίδα, βάζουν πάνω μια ψάθα, τρέχει το καημένο το λιοντάρι ανήμερα, από κάτω έχει λακκούβα από την ψάθα, έχουν ανοίξει τρία μέτρα λάκκο, πέφτει μέσα το λιοντάρι και το πιάνουν. Έτσι θα σας πιάσουν και εσάς, σαν παγίδα!»

Η Εκκλησία πλανήθηκε! Ναι ακόμα και η Ορθόδοξη Εκκλησία πλανήθηκε από τον αντίχριστο γιατί πολλοί εκεί μέσα προσκυνούσατε όλα τα παραπάνω. Τα λεφτά, τον φόβο, τον εγωισμό, την υποκρισία αντί να ακολουθείτε τον Χριστό που έλεγε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον χωρίς προϋποθέσεις.

Και μπορεί να σχεδίαζαν να μας υποδουλώσουν με χίλιους δυο τρόπους, μέχρι και με τσιπάκια όπως λες μητέρα Νεκτάριε αλλά δεν θα προλάβουν! Δεν θα προλάβουν οι βλάκες, τελειώνουν οι εφιάλτες σε λίγο… Τελειώνουν.Υπομονή και ελπίδα, δεν μας αφήνει ούτε ο Χριστός, ούτε ο Θεός. 

Κατά τα άλλα εσείς μητέρα Νεκτάριε, εσύ και οι φιλενάδες σου δηλαδή...  Ναι καλέ ουουου σε εσάς με τα μαύρα τα ριχτά μιλάω... 

Αφήστε τον εσείς τον αντίχριστο και τα τσιπάκια του γιατί σας έχει ήδη πιάσει ο διάολος από τα γένια, σας έχει πάρει και σε λίγο μπορεί να σας σηκώσει κιόλας! Αλλά έχετε ακόμα την ευκαιρία να σωθείτε αν ξεκολλήσετε και κοιτάξετε να παραδεχτείτε την αλήθεια σας. Να παραδεχτείτε το ποιοι είστε χωρίς φόβο και πάθος. Αυτό θα το κάνετε για τον εαυτό σας κυρίως.  Και δεύτερον να σταματήσετε να επιτίθεστε σε ανθρώπους που αν ο Χριστός ζούσε σήμερα μαζί μας θα ήταν δίπλα τους. Αυτό θα το κάνετε για τον εαυτό σας αλλά και για τον Θεό!

Γεια εσάς τις ίδιες φωνάζω μαυροφορούσες γλύκες μου! Όχι για εμένα, αυτήν την στιγμή η γη αλλάζει! Και σε λίγο θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για όλους μας, δεν θα μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και όταν το συνειδητοποιήσετε αυτό μπορεί να σας πιάσει τρόμος που δεν θα τον αντέξετε. Προσπαθώ να σας βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ για να μην φοβάστε...

Nα αποβάλλετε τον φόβο και να τον αντικαταστήσετε με την αγάπη. Αγάπη προς τον ίδιο σας τον εαυτό αλλά και προς τους άλλους. Θέλει προσπάθεια αλλά αξίζει τον κόπο... πιστέψτε με.  Δεν πρόκειται να τα καταφέρετε αλλιώς να διαβείτε τις πύλες της νέας Γης!